Zeleninový špíz s fetou

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Zeleninový špíz s fetou Foto:
Zeleninový špíz s fetou
Foto: archiv Prima

Pro ty, co milují letní grilování, ale nemusí moc maso, má šéf Zdeněk nový recept: zeleninový špíz s fetou a pestem.

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

Suroviny
toastový chleba
sýr Feta
černé olivy
Na marinádu:
sůl
Postup
1

Nejdříve si připravte marinádu: v misce smíchejte citronovou šťávu, sůl, pepř, olivový olej a pesto.

2

Toastový chleba nakrájejte na čtverečky a spolu s fetou ho přidejte k marinádě a promíchejte.

3

Pak na špejli střídavě napichujte sýr Feta, chleba, rajče a sušené rajče.

4

Z alobalu si vytvořte malou vaničku, pokapejte ji olivovým olejem a položte na ni špízy. Vložte na rozpálený gril, posypejte černými olivami a nechte zapékat zhruba 4 minuty.

Zeleninový špíz s fetou Foto:

Zeleninový špíz s fetou Foto:

Rozpal to, šéfe! II, foto: archiv Prima

Videa

reklama

reklama