Vše (10)|Brambory (10)|Bylinky (10)|Chřest (10)|Cibule (10)|Cuketa (10)|Dýně (10)|Houby (10)|Kořenová (10)|Květák (10)|Lilek (10)|Listová (10)|Rajčata (10)|Česnek (10)
Dokonalá svíčková omáčka s moravským knedlíkem  Foto:
Královna mezi českými omáčkami má mnoho tváří, několik možností přípravy, dochucování i variace surovin.
Salát s pomerančem, červenou řepou a oříšky  Foto:
Skvělá kombinace chutí, kterou si určitě zamilujete. Zemitá řepa si báječně rozumí se svěžím pomerančem a křupavými oříšky. Skvělé jako lehká podzimní večeře!
Candát na ryzlinku a rozmarýnu s francouzským bramborovým salátem  Foto:
Candát je dravá sladkovodní ryba s velmi kvalitním masem výtečné chuti. Stačí jí jen jemné dochucení, které nepřebije její delikátní chuť. V tomto případě vám Karolína Kamberská nabízí recept s...
Treska na cideru se slávkami Foto:
Připravte si doma hostinu jako od moře. Kus dobré čerstvé ryby doplňte mušlemi a vše štědře podlijte jablečným ciderem, který jídlu dodá výtečnou chuť!
Risotto s pečenou dýni a česnekem Foto:
Na talíři můžete rizoto ozdobit dýňovým olejem a dýňovými semínky. Podzimní barvy a chutě v tom nejlepším provedení! :)
Ovesná kulajda  Foto:
Co Čech, to houbař. Pokud vám ve spíži nechybí sklenice nasušených hub, můžete vyzkoušet tuto variaci na tradiční jihočeskou kulajdu, tentokrát ve veganském provedení.
Segedínský guláš Foto:
Kysané zelí je vitaminovou bombou. Naši předci to dobře věděli, a proto si v létě plnili zeláky krouhanými nudličkami a od podzimu do jara vařili a pekli nejrůznější pokrmy se zelím. Tak zůstali fit...
Sekaná s dýní  Foto:
Sekaná je velmi vděčné jídlo. Stačí dobré mleté maso, pár dalších přísad a jednoduše nakrmíte spoustu lidí. Zkuste tentokrát k masu přidat i trochu zeleniny a dýňové pyré, které pokrmu dodá nejen...
Mrkvová polévka ovoněná citrusy  Foto:
Kořeněné mrkvi výrazně prospěje spojení se svěžími citrusy, které polévce dají potřebný šmrnc. Můžete podávat jako překvapivý studený předkrm, ale pokud se potřebujete ohřát, můžete ji podávat i...
Pečená jehněčí kýta s česnekem, rozmarýnem a opečenými bramborami Foto:
Až budete příště připravovat slavnostní oběd, zkuste sáhnout po trochu netradiční jehněčí pečínce. Mladé maso je velmi šťavnaté a křehké, kombinace s česnekem a rozmarýnem prověřená… Určitě si...
Videa

reklama

reklama