Vše (10)|Brambory (10)|Bylinky (10)|Chřest (10)|Cibule (10)|Cuketa (10)|Dýně (10)|Houby (10)|Kořenová (10)|Květák (10)|Lilek (10)|Listová (10)|Rajčata (10)|Česnek (10)
Indická rajčatová polévka s červenou čočkou  Foto:
Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je síla. A je tomu tak i u této jemně pikantní polévky, která vás určitě zahřeje nejen na těle.
Grilovaný květák Foto:
Květák je vděčná zelenina, kterou můžete vařit, smažit nebo třeba péct. Jestli vás omrzela klasická úprava v trojobalu, vyzkoušejte tuto pikantní a rychlou variantu. Tímto způsobem si můžete...
Asijská pálivá kuřecí křidýlka s brokolicí a pikantními ořechy  Foto:
Kuřecí paličky z křidýlek má rád každý a tahle verze receptu je navíc s vůní Asie. Čím déle budete maso marinovat, tím chutnější bude. Med navíc přispěje k jeho lahodné karamelizaci. Chcete-li...
Dýňová polévka se sýrovou omáčkou Foto:
Variací na dýňovou polévku je nepřeberné množství. Většina z nich obsahuje výrazné koření, které trochu mdlé dýni dodá charakter. V tomto případě je lehce orientální chuť doplněna lahodnou sýrovou...
Řepa po burgundsku s čočkou  Foto:
Chcete trochu odlehčit jídelníček, zaexperimentovat nebo se vám urodilo tolik řepy, že nevíte, co s ní? Pohrajte si se slovy a z klasického beef bourguignon udělejte beet bourguignon a místo hovězího...
Grilované filety ze pstruha s rajčatovou omáčkou vierge Foto:
Tato nevařená rajčatová omáčka, prodchnutá chutí Středomoří, se báječně hodí ke křehkému rybímu masu. Podávejte s novými bramborami jako jednoduchý, leč vynikající hlavní chod.
Polentová kaše s rajčatovou omáčkou Foto:
Polentu můžete připravovat na několik způsobů – velmi často se griluje, případně se z ní dělá kaše. A právě k té je naprosto geniální rajčatová omáčka s artyčoky! :)
Nakládané marinované houbičky v oleji Foto:
Klasicky naložené houby nakyselo zkuste někdy zaměnit za výtečné marinované houby naložené v oleji. Nemusíte se vzdávat této lahůdky ani ve chvíli, kdy nerostou v lese, stejně dobře fungují i houby,...
Lilek s cizrnou a rajčaty Foto:
Máte chuť na lilek, ale už vám došly nápady, jak s ním naložit? Zkuste si ho připravit jako salát s cizrnou a rajčaty – příjemně vás zasytí! :)
Vepřové kotlety s meruňkami, červeným zelím a sýrem s modrou plísní Foto:
V tomto efektním, ale jednoduchém pokrmu se snoubí sladké suroviny se slanými a pikantními a vytvářejí naprosto perfektní výslednou kombinaci. Ponecháním kosti u vepřového masa dosáhnete bohatší...
Videa

reklama

reklama