Vše (10)|Brambory (10)|Bylinky (1)|Chřest (4)|Cibule (7)|Cuketa (6)|Dýně (10)|Houby (10)|Kořenová (10)|Květák (10)|Lilek (10)|Listová (4)|Rajčata (9)|Česnek (3)
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem a křenové zelí Foto:
Kdo by nemiloval plněné bramborové knedlíky? A pokud chcete trochu změnu, můžete ze stejného těsta připravit roládu nebo různé druhy taštiček. Dá se s tím i pěkně experimentovat, například s uzeným...
Salát z pečených chilli paprik se sýrem feta  Foto:
Velmi chutný salát vám připomene dovolenou v Řecku. Pálivé papriky odrůdy Sweet Banana nebo Bullhorn se hodí do toho receptu naprosto přesně, a to pro svoji lehce nasládlou chuť a pouze lehkou...
Pomazánka z kořenové zeleniny  Foto:
I z "obyčejné" kořenové zeleniny můžete připravit luxusní pomazánku, která vás mile překvapí svou chutí. Podušením zelenina nejen změkne, ale promění se i chuť zeleniny, která tepelnou...
Avokádové lanýže  Foto:
Hříšně dobré čokoládové lanýže můžete připravit pro svou lásku i ve zdravější variantě. Bez tuku to nejde, ale v tomto případě použijte avokádo, které je sice tučné, ale jsou to zdraví prospěšné tuky.
Svěží fazolová polévka s citronem  Foto:
Fazolové polévky asi známe všichni, ale tahle je z trochu jiného kraje – lehká, veselá a se svěží citronovou vůní. Podobné mají rádi ve Středomoří.
Lilkový kaviár  Foto:
Geniální středomořská pomazánka uspokojí především ty, kteří mají rádi výrazné chutě. Navíc se směle může řadit mezi zdravější pochoutky.
Celerová polévka s křenem, citronem a petrželí Foto:
Možná se tato kombinace zdá trochu nezvyklá, ale výsledek je překvapivě lahodný. Křen dodá lehce pikantní chuť, citron svěžest a mléko krémovost. Podávejte nejlépe s žitným chlebem.
Francouzský bramborový salát s kuřetem  Foto:
V jednoduchosti je síla – brambory v tomto elegantním salátu opravdu září a kuřeti dělají galantní doprovod.
Dýňové lasagne s houbami  Foto:
Pěkně domácké a hřejivé jako všechna zapečená jídla – na lasagne se prostě každý těší. Vláčná náplň přídavkem dýně ještě získá. Toto jídlo je lepší připravit den předem a na druhý den jen upéct.
Zadělávaná slepice  Foto:
Tradiční české jídlo představuje chutné slepičí maso v té nejlepší, a přitom jednoduché podobě. A proč slepice a ne kuře? Inu, slepice je prostě už vyzrálejší dáma a její maso je hutné, šťavnaté a v...
Videa

reklama

reklama

\n