Vše (10)|Brambory (10)|Bylinky (10)|Chřest (10)|Cibule (10)|Cuketa (10)|Dýně (10)|Houby (10)|Kořenová (10)|Květák (10)|Lilek (10)|Listová (10)|Rajčata (10)|Česnek (10)
Pečená mrkev s cizrnou Foto:
Vyzkoušejte teplý salát v blízkovýchodním kabátku, u kterého ale vůbec nevadí, když vystydne. Dá se jíst jen tak, ale jestli budete chtít víc zasytit, doplňte ho třeba pita chlebem.
Baby kuřátka s pečenou mrkví  Foto:
Mladá kuřátka mají krásně křehké a šťavnaté maso. Zkuste je podávat s pečenou mrkví, která krásně doplní klasické brambory. Ideální kombo k nedělnímu obědu :)
Luxusní placičky z nechtěné zeleniny  Foto:
Také je vám líto vyhazovat zeleninu, kterou jste vařili ve vývaru? Do polévky už se nehodí, ztratila většinu chuti a hlavně je převařená, ale stejně je to plýtvání. Mladý kuchař Martin Škoda z ní...
Krémová kuřecí polévka s bílým vínem  Foto:
I na jaře se občas hodí něco dobrého na zahřátí. My sázíme na misku horké krémové polévky z kuřecího masa a bílého vína. Tomu se prostě nedá odolat. Ozdobte jednotlivé porce jedlými květy a zima bude...
Pastýřský koláč - Shepherd´s pie  Foto:
Klasické anglické jídlo z jednoho pekáče kombinuje šťavnaté mleté maso a křupavou bramborovou krustu. Příprava je jednoduchá a výsledek určitě nadchne celou rodinu.
Jarní zeleninová polévka s telecím masem Foto:
Příchod jara se v Itálii často slaví podáváním vignole – vydatné zeleninové polévky, jejíž název lze přeložit jako oslava jara. Její základ tvoří sezonní zelenina, používejte jen tu nejčerstvější,...
Klasická sekaná se zeleninou pečenou na rozmarýnu  Foto:
I když tento recept vyžaduje stejný díl hovězího a vepřového masa, můžete experimentovat s nejrůznějšími kombinacemi mletého masa včetně jehněčího, telecího a krůtího. Ze zbylé sekané se dají udělat...
Vepřové stew se zeleninou a gnocchi  Foto:
Stew je název pro pomalu dušené jídlo z masa, zeleniny, popřípadě i s přílohou v jednom hrnci. Společným vařením se všechny chutě krásně prolnou a vytvoří výtečnou omáčku. Je to vlastně modernější...
Fazolová polévka s uzenou paprikou  Foto:
Pokud máte rádi husté syté polévky, které s přehledem nahradí hlavní jídlo, vyzkoušejte tuhle fazolačku. Je lehce pikantní, ale díky smetaně i krásně krémová. Můžeme zaručit, že u jednoho talíře...
Tortellini a vývar po italsku  Foto:
Vývar vám v mrazáku vydrží týdny a přidáním aromatických ingrediencí, jako jsou česnek a tymián, z něj za pár minut vykouzlíte elegantní jídlo. Hotové tortellini plněné sýrem seženete ve většině...
Videa

reklama

reklama