Zapečené papriky

Doba přípravy:
Počet porcí: 2–4
Zapečené papriky Foto:
Zapečené papriky
Foto: Hodně domácí

Nevíte, jak naložit s přezrálými rajčaty? Milujete fetu a dobré koření? Tento recept je přesně pro vás, tak ho vyzkoušejte! A příloha? Třeba tzatziki.

Článek

Plněné papriky v rajčatové omáčce  Foto:

18x paprika v hlavní roli

Papriky a kapie mnoha tvarů a barev patří na náš letní stůl už dlouhá léta. Vždyť co by to bylo za léto bez pořádného leča? Tahle skvělá šťavnatá zelenina je ale výborná i...

Suroviny
papriky 4 ks
feta 100 g
rajčata 3–5 ks
sůl, ajurvédská
Postup
1

Rozpulte a vydlabejte papriky.

2

V misce smíchejte na kousky nakrájená rajčata, fetu, mozzarelu, grilovací koření, popřípadě dosolte.

3

Směsí naplňte papriky, polijte olejem a dejte zapéct do trouby na horký vzduch.

4

Na závěr pusťte na pár minut gril.

Zapečené papriky Foto: Zapečené papriky; foto: Hodně domácí

Hodně domácí blog

Hodně domácí - portrét Foto:

Svůj život jsem zasvětila fotografii. Fotím převážně lidi. Reklamy, svatby, rodinné focení, někdy i produktovou fotografii.

Během mé kariéry mě však dohnal můj životní styl a začala jsem mít zdravotní problémy. Měla jsem pocit, že možná už nebudu moct ani pracovat a to mě natolik vyděsilo, že jsem se rozhodla změnit život a stravovací návyky od základu. Mám rodinu, o kterou mě baví se starat, vařit jim domácí jídlo a tím je motivovat k tomu, aby se vydali stejnou cestou. Je to přesně tak, jak se říká : "Láska prochází žaludkem a jste to, co jíte."

Proto jsem se rozhodla, že se s vámi na blogu Hodně domácí podělím o mé recepty, které jsou jednoduché, nevyžadují příliš mnoho času a jsou především zdravé. Tedy většina.

Užijte si jich, stejně tak jako života!

Videa

reklama

reklama