Bruschetty s česnekovo-hráškovým pyré  Foto:
Prajednoduchý nápad, bleskurychlé provedení, italská inspirace a navždy jisté místo ve vašem chlebíčkovém receptáři. Zejména na jaře.
Grilovaný pórek se zálivkou vinaigrette  Foto:
Vyzkoušejte podávat pórek jako samostatnou přílohu. Dobře dochucený se hodí především k rybám a chutná naprosto skvěle!
Pizza salsa verde  Foto:
Podle tohoto receptu je příprava pizzy úžasná zábava, kterou si užijí především děti. Nejprve společně uhněťte těsto a pak ho obložte vším možným, upečte a snězte.
Chřestový quiche s batáty  Foto:
Rozvolněná varianta slavného slaného koláče vás přesvědčí, že hrátky s tradicí se v kuchyni rozhodně vyplatí.
Vegetariánské lasagne Foto:
Nejíte maso? Zkuste kombinaci žampionů a červené čočky a rázem máte na světě bezmasou variantu lasagní. Je pravda, že jsou náročnější na přípravu, ale výsledek stojí za to!
Smažený květák Foto:
Obalovaný vařený květák v mouce, vajíčku, strouhance a následně smažený, je velice jednoduché jídlo. Ne nadarmo se ale říká, že v jednoduchosti je krása. Ke smaženému květáku se výborně hodí uvařené...
Vaječná snídaňová bábovka s paprikou a sýrem  Foto:
Připravujete snídani pro víc lidí najednou? Ulehčete si práci a své strávníky překvapte netradiční vaječnou bábovkou! S náplní si můžete vyhrát i podle stavu zásob. Hodí se špenát, jarní cibulka,...
Smetanová pórková polévka s bramborami  Foto:
Málokteré jídlo je tak nenáročné na přípravu i použité suroviny, a přitom tak dobré a uspokojivé. Touhle polévkou potěšíte dospělé gurmány i zmlsané děti (jen šetřete s pepřem). A pokud někde na trhu...
Šťavnatá grilovaná zelenina  Foto:
Nejen masem živ je člověk. Grilovaná zelenina je výborná jako příloha, ale obstojí i jako samostatný pokrm. Podávejte třeba s jednoduchým jogurtovým dipem s bylinkami.
Teplý chřestový salát s pomerančovou zálivkou  Foto:
Svěží chuť a křupavost zeleného chřestu, onoho polodrahokamu jara, nádherně doplní sladká pomerančová šťáva zjemňující razanci cibulky.
Videa

reklama

reklama