Indická rajčatová polévka s červenou čočkou  Foto:
Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je síla. A je tomu tak i u této jemně pikantní polévky, která vás určitě zahřeje nejen na těle.
Naložený hermelín perníčkový speciál  Foto:
Pokud rádi nakládáte sýry, možná vás zaujme netradiční recept s lehce nasládlou chutí a voňavým kořením. Tahle specialitka skvěle pasuje k podzimu a určitě okouzlí i vaše hosty, je to i super tip na...
Grilovaný květák Foto:
Květák je vděčná zelenina, kterou můžete vařit, smažit nebo třeba péct. Jestli vás omrzela klasická úprava v trojobalu, vyzkoušejte tuto pikantní a rychlou variantu. Tímto způsobem si můžete...
Dýňová polévka se sýrovou omáčkou Foto:
Variací na dýňovou polévku je nepřeberné množství. Většina z nich obsahuje výrazné koření, které trochu mdlé dýni dodá charakter. V tomto případě je lehce orientální chuť doplněna lahodnou sýrovou...
Řepa po burgundsku s čočkou  Foto:
Chcete trochu odlehčit jídelníček, zaexperimentovat nebo se vám urodilo tolik řepy, že nevíte, co s ní? Pohrajte si se slovy a z klasického beef bourguignon udělejte beet bourguignon a místo hovězího...
Mangová salsa  Foto:
Mangová salsa není nijak složitá, ale výsledek je opravdu parádní. O vše se postarají zralé mango a avokádo, díky nim má tu správnou chuť. Pak už stačí jen balíček nachos... párty může začít! :)
Polentová kaše s rajčatovou omáčkou Foto:
Polentu můžete připravovat na několik způsobů – velmi často se griluje, případně se z ní dělá kaše. A právě k té je naprosto geniální rajčatová omáčka s artyčoky! :)
Nakládané marinované houbičky v oleji Foto:
Klasicky naložené houby nakyselo zkuste někdy zaměnit za výtečné marinované houby naložené v oleji. Nemusíte se vzdávat této lahůdky ani ve chvíli, kdy nerostou v lese, stejně dobře fungují i houby,...
Lilek s cizrnou a rajčaty Foto:
Máte chuť na lilek, ale už vám došly nápady, jak s ním naložit? Zkuste si ho připravit jako salát s cizrnou a rajčaty – příjemně vás zasytí! :)
Langoše s česnekovou pastou  Foto:
V Maďarsku se toto jídlo původně připravovalo v peci ze zbytků chlebového těsta a potíralo se sádlem s česnekem. Se stěhováním do měst pec nahradil fritovací hrnec a dnes hrnec s rozpáleným olejem,...
Videa

reklama

reklama