Těstoviny s lososem a fazolkami

Doba přípravy:
Počet porcí: 2
Těstoviny s lososem a fazolkami Foto:
Těstoviny s lososem a fazolkami
Foto: isifa.com

Bleskově připravené jídlo, které je nejen zdravé, ale i náramně chutné. Šetrný způsob přípravy ryby nad párou pomůže zachovat delikátní chuť a cenné látky.

Suroviny
zelené fazolky 100 g
těstoviny (např. mušličky) 100 g
losos bez kůže 2 filety
pesto z čerstvé bazalky 3 lžíce
Postup
1

Do hrnce s vařící osolenou vodou dejte vařit těstoviny dle instrukcí na obalu. Filety lososa dejte vařit do pařáčku nad hrnec s těstovinami na 10 minut.

2

Po 8 minutách přidejte k těstovinám do hrnce zelené fazolky, nakrájená na menší kousky.

3

Slijte těstoviny (může v nich zůstat trochu vody). Vmíchejte do nich pesto a rajčátka. Vraťte nazpět na mírný oheň a opatrně vmíchejte na kousky natrhaného lososa. Společně prohřejte a podávejte.

Těstoviny s lososem a fazolkami Foto:

Těstoviny s lososem a fazolkami                                                                        Foto: isifa.com

Videa

reklama

reklama