Těstoviny s restovanou dýní a parmazánem Foto:
Z dýně můžete připravit výtečnou omáčku na těstoviny. Poduste ji s vývarem, až se částečně rozvaří, díky tomu bude omáčka krásně krémová. Chuť a vůni doladí rozmarýn a pikantní chilli.
Penne s králičím ragú na boloňský způsob Foto:
Boloňská omáčka z mletého masa je velmi populární a ta tradiční se připravuje z hovězího masa. Proč ale nevyzkoušet něco trochu jiného, třeba králičí ragú!
Zapečené fleky se zelím Vladimíra Dvořáka  Foto:
Prosté jídlo, které v konkurenci nejrůznějších delikates, upadlo v zapomnění, ale ti, kdo si ho pamatují ještě od babičky, vědí, že skutečná lahůdka jsou drobné flíčky zapečené s houbami nebo v tomto...
Lasagne s dýní a kuřecím masem  Foto:
V historii sice Itálie s USA stávaly na opačné straně barikády, ale když se spojí v kuchyni, vznikne lahůdka překračující hranice.
Serpentini s chorizem Foto:
Těstoviny s touto španělskou pochoutkou si opravdu zamilujete! Stačí jen pár minut a perfektně dochucené a voňavé jídlo je na světě!
Thajský salát s Vermicelli Foto:
Dnešní těstovinový recept si hraje s asijskými chutěmi. Vyzkoušejte a překvapte své kolegy v práci!
Polévka ramen s opečeným tofu  Foto:
Proslulá japonská polévka s prověřenými léčivými a povzbuzujícími účinky. Ve velmi pikantním provedení.
Makarony amatriciana Foto:
Máme pro vás recept na známou italskou omáčku na těstoviny, která pochází z města Amatrice.
Těstoviny s králičím ragú  Foto:
Králičímu masu dlouhé dušení prospěje, maso krásně zkřehne a nasaje všechny chutě dalších ingrediencí. Uzená slanina, bílé víno, česnek a bylinky se šťávou z masa vytvoří dokonalou omáčku!
Zapečené fettuccine s krůtím masem, mozzarellou a cottage Foto:
Zapečené těstoviny jsou skvělé pro podzimní dny – oproti lehkým a svěžím variacím dokážou během chladného počasí správně zasytit! :)
Videa

reklama

reklama