Citronovo-cuketové linguine  Foto:
Poměrně nevýraznou chuť cuket báječně odpíchne svěžest máty a samozřejmě citronu. Jakoby k vám do kuchyně zavonělo středomořské léto…
Vaječné nudle s lososem Foto:
Dáváte přednost těstovinám a nudlím na asijský způsob? Pak vám budou chutnat tyto vaječné s lososem – na přípravu nejsou nijak náročné, ingredience vám jsou jistě známé a jejich chuť vás prostě...
Rajčatové makarony se sýrem  Foto:
Tato vydatná verze široce oblíbené klasiky, kterou makarony se sýrem bezesporu jsou, potěší vaše chuťové pohárky. Podávejte s přílohou v podobě salátu z listové zeleniny jako sytý oběd či večeři.
Rajčatová omáčka podle Marcelly Hazanové  Foto:
Paní Hazanová má v srdcích a hlavně kuchyních roduvěrných Italů nezastupitelné místo. Její precizní (a často velmi nečekané) recepty sesbírané po celé Itálii, kuchařské kurzy i objemné kuchařky se už...
Špagety s rajčaty, bazalkou a burratou  Foto:
Tohle jednoduché italské jídlo obsahuje stejné základní ingredience jako salát caprese a stejně jako u něj tu hrají prim zralá a voňavá rajčata. Sýr burrata se vyrábí z mozzarelly přidáním další...
Těstoviny s pečeným ratatouille  Foto:
Servírujte večeři hodnou tradiční italské restaurace. Těstoviny s pečeným ratatouille potěší i toho nejmlsnějšího gurmána, aniž by vás zaměstnaly na celé odpoledne.
Špagety all´amatriciana  Foto:
Ikona italské kuchyně se zrodila před mnoha staletími v městečku Amatrice, které leží v hornaté krajině Lazia. Charakteristické jsou pro něj ovčí sýr Pecorino Romano a guanciale – nasolený vysušený...
Špagety s rajčatovým pyré a bazalkou Foto:
Rychlá jednoduchá večeře s chutí a vůní skutečné Itálie – takové jsou špagety s rajčatovým pyré a bazalkou. Pyré dodá pokrmu čerstvou přírodní chuť a díky němu zvládne přípravu i úplný začátečník.
Vepřové ragú s fenyklem a červeným vínem  Foto:
Ragú s trhaným vepřovým patří k časově náročnějším pokrmům, ta úžasná vůně a chuť ale stojí za to. V jedné dávce je tolik masa, že vám po nedělním obědě možná trocha zbude: kromě těstovin ale chutná...
Penne s rajčatovým pyré, kapary a mozzarellou Foto:
Nechte se unést delikátní chutí toskánského pokrmu, po němž se bude váš žaludek tetelit blahem. Uvařte si italské penne zalité rajčatovým pyré, ozvláštněné kapary a doplněné mozzarellou.
Videa

reklama

reklama