Tatarák z hovězí svíčkové na řecký způsob

Doba přípravy:
Počet porcí: 1-2
Tatarák z hovězí svíčkové na řecký způsob  Foto:
Tatarák z hovězí svíčkové na řecký způsob
Foto: archiv Kalamáta Papadimitriou

Tatarák je v našich končinách velmi oblíbenou chuťovkou. Zkuste tentokrát ten náš klasický český vyměnit za řecký. Chuť kvalitnímu masu dodá slaný sýr feta, balzamikový krém a sušená rajčata. Ideální kombinace na léto :)

Suroviny
hovězí svíčková 100 g
sušená rajčata, najemno nakrájená 1 lžíce
mletý římský kmín 1/2 lžičky
malá červená cibule, najemno nakrájená 1 ks
balzamikový krém Kalamáta Papadimitriou tmavý 2 lžíce
feta 20 g
sůl
čerstvě namletý pepř
Postup
1

Ostrým nožem uřízneme velmi tenké plátky masa. Plátky dále řežeme na proužky až vytvoříme velmi jemné nasekané maso.

2

Fetu dáme do misky s olejem a balsamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou a namačkáme. Přidáme ji do masa a přidáme i vše ostatní. Smícháme.

3

Podáváme na grilovaném chlebu.

Při přípravě tataráku postupujte podle video receptu:

Tatarák z hovězí svíčkové na řecký způsob  Foto: archiv Kalamáta Papadimitriou

Tatarák z hovězí svíčkové na řecký způsob , Foto: archiv Kalamáta Papadimitriou

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

 

Videa

reklama

reklama