Tagliatelle s ragú z divočáka

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Tagliatelle s ragú z divočáka  Foto:
Tagliatelle s ragú z divočáka
Foto: Hermína / Prima

Užijte si období, kdy je k mání zvěřina, pěkně naplno. Kančí se šípkovou, nebo se zelím? Zkuste to tentokrát jinak a připravte si výborné ragú k těstovinám podle receptu Zdeňka Pohlreicha.

Sledujte novou kulinární show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem každou neděli od 18.00 na Primě!

Všechny recepty z 6. dílu s tématem TĚSTOVINY najdete v novém speciálu, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".

Suroviny
mrkev
řapíkatý celer
cibule
česnek 3 stroužky
kančí maso 400 g
červené víno
těstoviny tagliatelle
sůl
čerstvě namletý pepř
Postup
1

Mrkev, řapíkatý celer, tři stroužky česneku a cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme v hrnci na olivovém oleji dozlatova. Pak směs rozmixujeme. Do hrnce nalijeme olivový olej a orestujeme namleté kančí maso. Ochutíme solí, pepřem a bobkovým listem. Ze začátku bude maso pouštět trochu vody, ta se po chvilce odpaří. K masu přidáme rozmixovanou zeleninu a lžíci protlaku. Zalijeme sklenkou červeného vína a necháme dusit alespoň hodinu a půl.

2

Ve vroucí osolené vodě uvaříme těstoviny tagliatelle, tak aby byly al dente.

3

Do pánvičky dáme prohřát ragú, přimícháme těstoviny a zjemníme kouskem másla. Naservírujeme do hlubokého talíře a zakápneme olivovým olejem.

Tagliatelle s ragú z divočáka  Foto:

Tagliatelle s ragú z divočáka                                                                                       Foto: Hermína / Prima

Videa

reklama

reklama