Špíz z kuřecích jater se slaninou

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
RTŠ! II (6) - Špíz z kuřecích jater se slaninou

Kuřecí játra, slanina, zelenina, olej, vše napíchat na špejli a šup s tím na gril. Šéf Zdeněk Pohlreich prostě ví, jak na to. V jednoduchosti je krása!

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

Suroviny
kuřecí játra
cibule
petrželka
sůl
Postup
1

Kuřecí játra osolte a opepřete. Každý kousek jater zabalte do slaniny a napíchněte na špejli, kterou jste nechali přes noc namočit.

2

Cibuli rozkrojte na čtvrtky, oloupejte a napíchněte na špejli spolu s játry.

3

Špízy vložte na gril a opečte z obou stran.

4

Mezitím na dno mísy nasypejte nasekanou petrželku, nakrájená rajčátka a pokapejte olivovým olejem. Osolte a opepřete. Hotové špízy přendejte do mísy a lehce obalte ve směsi s petrželkou. Můžete podávat.

Špíz z kuřecích jater se slaninou Foto:

Špíz z kuřecích jater se slaninou Foto:

Rozpal to, šéfe! II Foto:

Rozpal to, šéfe! II, foto: archiv Prima

Videa

reklama

reklama