Špagetová frittata

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Špagetová frittata Foto:
Špagetová frittata
Foto: isifa.com

Tenhle šikovný recept, když vám zbydou těstoviny, je velmi populární v jižní Itálii. Je to úžasné a velmi rychlé jídlo, které je výborné i za studena.

Suroviny
uvařené špagety 350 g
mladé cuketky, na kolečka 250 g
uzená pancetta, na kostky 150 g
parmazán, nastrouhaný najemno 200 g
vejce, lehce rozšlehané 4 ks
sůl
olivový olej 2 lžíce
Postup
1

Do mísy dejte všechny ingredience kromě olivového oleje a všechno důkladně promíchejte.

2

Rozehřejte olej na střední teplotu ve velké pánvi a až bude horký, přidejte směs. Vařte na střední teplotě 5 minut. Opatrně omeletu otočte a opečte na druhé straně. Múžete ji také nechat dopéct v troubě bez otáčení.

3

Přendejte ji na talíř a podávejte.

Špagetová frittata Foto:

Špagetová frittata                                                                                               Foto: isifa.com

Videa

reklama

reklama