Skořicové kuře

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Skořicové kuře Foto:
Skořicové kuře
Foto: Knorr

Vyzkoušejte si doma tento kuřecí pilaf s orientální chutí a vůní. Nebojte se ingredience lehce obměňovat. Přidejte třeba sušené brusinky nebo nasucho pražené mandle, skvělý je i nasekaný čerstvý koriandr.

Suroviny
kuřecí prsa 2 ks
velká cibule 6 ks
žlutá paprika 2 ks
mletý koriandr 1 špetka
rozinky
Knorr Bohatý bujón Zeleninový 1 kalíšek
mletá skořice 1 špetka
čerstvě namletý pepř 1 hrst
Postup
1

Nakrájejte kuřecí prsa na drobné kousky. Rozehřejte na pánvi olivový olej, orestujte maso a odložte je do misky.

2

Cibuli překrojte na poloviny, pak ji nakrájejte na podélné plátky a smažte na rozehřáté pánvi.

3

Z papriky odstraňte semena a nakrájejte ji na kousky.

4

Do pánve přidejte maso, rozinky a papriku. Osolte, opepřete, dodejte skořici a koriandr.

5

Rozpusťte Knorr Bohatý bujón Zeleninový v 0,5 litru vody.

6

K masu se zeleninou přisypte rýži a při stálém míchání smažte 1 minutu.

7

Na závěr přilijte bujón, přikryjte pokličkou a duste na mírném plameni 15 minut.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Videa

reklama

reklama