Selské brambory s jogurtovým dipem

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Selské brambory s jogurtovým dipem Foto:
Selské brambory s jogurtovým dipem
Foto: Sonnentor

Není nad dobře upečené brambory. Výtečná příloha k masu nebo samostatná chuťovka, kterou nadchnete malé dítě i gurmána. Křupavá struktura jde v dokonalém souladu se svěžím jogurtovým dipem.

Suroviny
bio brambory 750 g
olivový olej 4 lžíce
středomořská kouzelná sůl s květy (sonnentor)
selské koření na brambory (sonnentor)
Dip:
bílý jogurt 200 g
dobrá nálada – směs květů a koření (sonnentor) 1/2 lžičky
12bylinná sůl (sonnentor) 1/2 lžičky
Postup
1

Brambory omyjte, nakrájejte na čtvrtky a promíchejte s olejem.

2

Plech vystelte pečicím papírem, rozprostřete na něj brambory a dejte péct do předehřáté trouby na 200˚C na cca 25-30 minut.

3

Krátce před dopečením posypte selským kořením a středomořskou solí.

4

Jogurt smíchejte s kořením Dobrá nálada a 12bylinnou solí a servírujte s brambory.

S kořením kolem světa Foto: SonnentorCelý svět u vás v kuchyni

Moderní kuchyně holduje rychlé přípravě a lehkým a zdravým pokrmům. No a jaké by to bylo vaření bez použití vybraného koření. „S Kořením kolem světa“ od SONNENTORU jsou teplý oběd či večeře připraveny raz dva a to bez použití přísad s nespočtem konzervantů, umělých barviv, aromat a dalších nezdravých látek. Pečlivě uvážené a předem odzkoušené receptury deseti nových směsí bio koření dodají pokrmům ten správný šmak a nadchnou i toho nejnáročnějšího strávníka. Nevěříte? Vydejte se na cestu kolem světa plnou chutí.

Videa

reklama

reklama