Salsa alla Nerano

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Salsa alla Nerano Foto:
Salsa alla Nerano
Foto: archiv Rummo těstoviny

V jednoduchosti je krása a důkazem je i tento skvělý letní recept na těstoviny s cuketou a česnekem. Cuketa získá restováním skvělou chuť, kterou ještě podtrhne česnek, a během chvilky můžete servírovat výborné jídlo...

Suroviny
těstoviny Rummo Penne Rigate 500 g
středně velká cuketa
česnek 1–2 stroužky
čerstvě nastrouhaný parmazán 3 lžíce
sůl a čerstvě namletý pepř
Postup
1

Cuketu nakrájejte na kolečka, rozdrťte česnek a osmahněte ho na pánvi na olivovém oleji. Přidejte kolečka cukety a osmahněte doměkka.

2

Mezitím v osolené vroucí vodě uvařte penne dle návodu, slijte a promíchejte s osmaženými cuketami a olivovým olejem. V případě potřeby přidejte pár lžic vody z těstovin.

3

Na závěr dochuťte solí a pepřem a posypte nastrouhaným parmazánem.

Další skvělé recepty z těstovin najdete v našem speciálu:

Uložit

Videa

reklama

reklama