Rychlá paštika z kuřecích jater

Doba přípravy:
Rychlá paštika z kuřecích jater Foto:
Rychlá paštika z kuřecích jater
Foto: Hermína / Prima

V nové kulinární show Teď vaří šéf! připravil Zdeněk Pohlreich výtečnou paštiku, která okouzlí nejen svou chutí, ale i bleskovou přípravou.

Sledujte novou kulinární show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem každou neděli od 18.00 na Primě!

Všechny recepty z 1. dílu s tématem KUŘE najdete v novém speciálu, kde nechybí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".

Suroviny
kuřecí játra
šalotka
cibule
husí sádlo
ančovičky
sherry
čerstvý chléb
sůl
čerstvě namletý pepř
čerstvá hladkolistá petržel
rozmarýn
Postup
1

Šalotku nasekejte nadrobno spolu s půlkou obyčejné cibule a stroužkem česneku a orestujte na husím sádle.

2

Kuřecí játra překrájejte na menší kousky, osolte a opepřete a přidejte do pánve k základu. Vidličkou játra rozmačkejte. Dochuťte filátky ančoviček, nasekaným rozmarýnem, přilijte kapku sherry a kapku koňaku a povařte.

3

V pánvi na husím sádle opečte krajíc chleba dokřupava, na který naservírujte rychlou játrovou paštiku. Ozdobte kolečky šalotky a čerstvou petrželkou.

Videa

reklama

reklama