Garnáty s chorizem, chilli, citronem a petrželkou  Foto:
S chorizem chutná všechno skvěle. Paprikový olej zase do všeho vnese česnekovou kouřovost a tyhle krevetové chuťovky nejsou výjimkou. Citron prořízne bohatou chuť garnátů a slaného salámu. S křupavým...
Zelené kari s treskou, žampiony a lilkem Foto:
Toto zelené kari máte uvařené raz dva! Podávejte ho s vaším oblíbeným druhem rýže – s jasmínovou rozhodně nešlápnete vedle. :)
Losos v listovém těstě se špenátem  Foto:
Díky pečení v těstě si rybí maso zachová šťavnatost. Navíc to i krásně vypadá – tento recept se hodí i pro slavnostní chvíle!
Marinovaný losos s hořčičnou omáčkou  Foto:
Vyzkoušejte jeden z nejpůsobivějších předkrmů s původem ze Skandinávie. Stačí koupit kus čerstvého lososa a zasypat ho (ve švédštině je to doslova pohřbený losos - gravadlax nebo gravlax) suchou...
Pečený kapr s jarní cibulkou  Foto:
Tradiční vánoční kapr je smažený v trojobalu. Není to zrovna ultra zdravé jídlo, ale jednou za rok to ničemu nevadí. Pokud se přesto chcete cítit lehce a neodrovnat se hned na začátku svátečních dní...
Kapr na černém pivě  Foto:
V jednoduchosti je síla a tento recept je toho důkazem. Pár surovin, jednoduchá příprava a za chvíli můžete mít na stole pokrm hodný králů. Mimochodem, tuto úpravu kapra si velmi oblíbil například...
Pstruh po mlynářsku s plátky mandlí a s bylinkovo-hořčičnými bramborami  Foto:
Pstruh po mlynářsku prý vznikl tak, že chudá mlynářka neměla čím ochutit rybu, tak na ni nasypala mouku. Je to opravdu prosté jídlo – moc dalších příchutí už v něm nenajdete. Ale i obyčejná opečená...
Špagety s lososem, černými olivami a polníčkem  Foto:
Hravé jídlo pro líné kuchařky... Tyhle špagety zvládnete uvařit během chvíle, stačí se jen cestou práce stavit v obchodě pro kousek lososa a pak už si můžete začít hrát – recept se dá totiž hezky...
Sušenky pro pejsky  Foto:
Naše dvě psí holčičky držíme zkrátka. Kromě granulí nedostávají nic navíc. Jen vylízat kelímek od jogurtu nebo občas kousek jablka. A to je opravdu moc milujeme – ale právě proto! Letos jsem se však...
Filé z candát a houbový kuba s majoránkovým máslem  Foto:
Candát je sladkovodní ryba, která má bílé pevné maso vynikající chuti. Připravte ho jednoduše, aby právě ta chuť měla šanci vyniknout. Zajímavá je kombinace s tradičním houbovým kubou a voňavým...
Videa

reklama

reklama