Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince Foto:
Restované hříbky s bylinkami a česnekem na topince
Foto: Vlado Kníž

Ideální svačinka nebo večeře z typické podzimní suroviny – hub. Připravte si spolu se Zdeňkem Pohlreichem restované hříbky s bylinkami na topince.

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Suroviny
čerstvé nebo mražené hříbky
cibule
citronová šťáva
rozmarýn
oregano
tymián
sůl
Postup
1

Na pánvi rozehřejte olivový olej a orestujte na něm nahrubo nakrájenou cibuli. Přidejte česnek, potom houby, osolte a opepřete. Pokapejte citronovou šťávou, přisypte nakrájené čerstvé bylinky a promíchejte. Na závěr přidejte trochu másla.

2

Na druhé pánvi opečte topinky, potřete je česnekem a nandejte na ně směs z hříbků. Můžete podávat.

Teď vaří šéf Foto:

Teď vaří šéf, foto: Vlado Kníž

Připravte si tento recept přímo se Šéfem:

Videa

reklama

reklama