Rebarborová limonáda

Doba přípravy:
Počet porcí: 2–4
Rebarborová limonáda Foto:
Rebarborová limonáda
Foto: KitchenStory.cz

Léto se blíží a s ním i čas limonád. A nejlepší jsou ty domácí! Za vyzkoušení rozhodně stojí právě takhle rebarborová od KitchenStory.

Suroviny
rebarbora 300 g
voda 500 ml
bezový sirup nebo med
led
Postup
1

Rebarboru dobře očistěte a nakrájejte na menší kousky. Takto připravenou ji dejte buď do odšťavňovače nebo do mixéru společně s polovičním množstvím vody uvedené v ingrediencích. Rozmixujte dohladka a vše přeceďte přes sítko a přidejte zbytek vody.

2

Na dochucení použijte citronovou šťávu a bezový sirup, ten dodá limonádě další rozměr. Pokud ho doma nemáte, použijte med.

3

Jakmile je limonáda dochucená a tím pádem i hotová, dejte ji pěkně vychladit. Před podáváním ji ale protřepejte, přece jen miniaturní kousky rebarbory se po chvíli usadí na dně. Podávejte společně s ledem a kouskem rebarbory.

Rebarborová limonáda Foto:

Rebarborová limonáda Foto:

Rebarborová limonáda, foto: KitchenStory.cz

KITCHEN STORY

Kitchen Story Foto:

… aneb manželé v kuchyni!

Ze začátku to bylo vaření pro pár přátel a rodinu, ale pak se z toho stalo něco víc. Jirka a Marika se rozhodli, že se se svými každodenními zážitky, zkušenostmi a postřehy z kuchyně chtějí podělit a tak vznikl food blogKITCHEN STORY, kterému věnují každičkou volnou chvilku. Jejich obrovská výhoda je v tom, že jsou na to dva.  

Marika má ráda jednoduchou kuchyni o pár ingrediencích, která nezabere moc času a také zastává úlohu fotografa a stylisty. Jirka má radši větší výzvy, a proto se často pouští do složitějších receptů, navštěvuje kurzy vaření a různé kulinářské soutěže. Skloubením svých vlastností dokážou blogu propůjčit daleko rozmanitější pohled na život v kuchyni i mimo něj.

Videa

reklama

reklama