Raw borůvkový koláč

Doba přípravy:
Raw borůvkový koláč Foto:
Raw borůvkový koláč
Foto: Kitchen and the City

Pokud máte rádi nepečené dezerty, máme pro vás recept na tento delikátní borůvkový koláč! :)

Suroviny
Korpus:
vlašské ořechy 90 g
neslazené datle 90 g
bio kokosový olej 2 a 1/2 lžíce
Kešu krém:
kešu ořechy 100 g
kokosové mléko (např. Aroy-D) 30 ml
kokosový cukr 1 lžíce
bio kokosový olej 1 lžíce
Borůvkový krém:
borůvky 200 g
zralé avokádo 1 ks
strouhaný kokos 50 g
kokosový cukr 4 lžíce
citronová šťáva 4 lžíce
špetka maldon soli
bio kokosový olej 5 lžic
Postup
1

Korpus: Datle namočte na dvě hodiny do vody, aby změkly. Sceďte, vložte do mixéru, přidejte ořechy a rozmixujte v hladkou směs.

2

Formu vyložte potravinářskou fólií a ořechovou směs na ni po částech přeneste a lžící nebo prsty upěchujte. Dejte vychladit.

3

Kešu krém: Veškeré ingredience rozmixujte v hladkou směs a přeneste na korpus a dejte opět vychladit.

4

Borůvkový krém: Avokádo oloupejte, zbavte pecky a s ostatními ingredienci rozmixujte v hladkou směs. Borůvkový krém naneste na kešu krém a nechte v lednici vychladit přes noc.

Raw borůvkový koláč 2 Foto: Raw borůvkový koláč; foto: Kitchen and the City

Kitchen And The City - portrét Foto:

Představujeme Kitchen and the City!

Petra je máma dvou dospělých dcer a dvou pubertálních staffordů, která se provařila až ke svému blogu Kitchen and the City.

Miluje jednoduchou a rychlou kuchyni, ráda experimentuje s českou i světovou kuchynía v její ledničce vždycky najdete čerstvé suroviny a její tolik oblíbené chilli papričky.

Díky tomu, že se o své recepty ráda podělí, se vy můžete těšit na stálý přísun inspirace prošpikované zkušenostmi, kořeněné enthusiasmem a marinované láskou.

Foto portrétu: Benedikt Renč


Videa

reklama

reklama