Vše (10)|Knedlíky (10)|Luštěniny (10)|Nudle (7)|Obiloviny (4)|Omáčky (10)|Rýže (10)
Dušené hovězí na červeném víně s knedlíkem Foto:
Kouzlo dušených mas spočívá v tom, že zpravidla stačí naskládat všechny suroviny do hrnce, přiklopit – a na jednu až dvě hodiny si odpočinout a můžete servírovat. V tomto receptu se v omáčce s masem...
Jarní kuřátka s medvědím česnekem a nádivkou Foto:
Jemná chuť jarních kuřat a jejich křehké maso skvěle doplní zelený medvědí česnek i jeho klasický příbuzný. A samozřejmě nemůže chybět osvěžující dotek citronů a travnatá vůně olivového oleje.
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem a křenové zelí Foto:
Kdo by nemiloval plněné bramborové knedlíky? A pokud chcete trochu změnu, můžete ze stejného těsta připravit roládu nebo různé druhy taštiček. Dá se s tím i pěkně experimentovat, například s uzeným...
Jehněčí kýta na rozmarýnu s chlupatým knedlíkem se zelím  Foto:
Jehněčí stále patří v českých domácnostech k méně využívanému druhu masa, ale je to škoda. Zkuste připravit tuhle výtečnou kýtu na rozmarýnu s ryze českou přílohou podle receptu, který připravuje...
Pečený králík na smetaně s brusinkami a karlovarským knedlíkem  Foto:
Klasické české jídlo bývalo dříve mnohem více obvyklé i v domácím provedení všude tam, kde nechyběly na zahrádkách králíkárny. Dnes si tuhle oblíbenou pochoutku dopřáváme mnohem častěji v...
Plněné knedlíčky Bánh bao  Foto:
Téměř každá kuchyně má své plněné taštičky, kapsy, knedlíčky ať už z listového, kynutého, nebo třeba nudlového těsta. Vietnamské bánh bao jsou chutná svačinka, kterou ocení každý člen rodiny.
Jemná dančí svíčková a hrnkové knedlíky s brusinkami  Foto:
Královna českých omáček výborně doprovodí jemné hovězí maso i delikátní divočinu. Knedlíky v hrníčku se povedou skoro samy, a tak tuhle lahůdku můžete bez obav servírovat k nedělnímu obědu. Stane se...
Svatomartinská husa  Foto:
Na svátek sv. Martina se sluší otevřít lahev mladého vína a upéct husu. Pečte ji hezky pomalu, pozvěte rodinu či přátele a užijte si společně milý podzimní čas.
Jemné telecí s hříbky a máslovými nočky  Foto:
Křehké telecí maso má jemnou chuť, kterou můžete směle kombinovat s výraznější omáčkou z hříbků. Šmrnc dodá mletá paprika a zakysaná smetana. A určitě zkuste jako přílohu lahodné máslové noky!
Kachní prsa s kompotem z červeného zelí a máslovým bramborovým knedlíkem  Foto:
Není kachna jako kachna! Pokud chcete i doma připravit pokrm, který vás okouzlil v restauraci, zkuste to tentokrát podle receptu šéfkuchaře Vojtěcha Václavíka. Tento a další exkluzivní recepty jste...
Videa

reklama

reklama

\n