Pomazánka z olomouckých syrečků

Doba přípravy:
Počet porcí: 4–6
Pomazánka z olomouckých syrečků Foto:
Pomazánka z olomouckých syrečků
Foto: Slepičárna blog

Milujete pověstné tvargle? Můžete si z nich připravit naprosto fantastickou domácí pomazánku, stojí za zkoušku! :)

Článek

Pomazánka z makrely Foto:

Vyberte si z nových receptů na výborné pomazánky

Receptů na pomazánky není nikdy dost. Oblíbená chuťovka může posloužit nejen jako pohoštění na večírek, ale i jako vydatná snídaně nebo lehká večeře. Servírujte s dobrým...
Suroviny
olomoucké tvarůžky/syrečky/tvargle 300 g (2 balení)
lučina 125 g (2 balení)
jarní cibulka 2 ks
menší červená paprika 1 ks
plnotučná hořčice 1 lžíce
kremžská hořčice 1 lžíce
petrželka a pažitka
sůl, pepř
Postup
1

Nakrájejte si tvarůžky na menší kostičky, co nejvíc nadrobno.

2

V míse je utřete pomocí vidličky s lučinou, přidejte nakrájenou cibulku a papriky.

3

Dochuťte hořčicí, čerstvými bylinkami, solí a pepřem.

4

Podávejte s chlebem nebo bagetami.

Slepičárna blog Foto: Slepičárna blog

Blog Slepičárna založili Jana a Štěpán v roce 2015 jako místo, kde si můžou ukládat své oblíbené rodinné recepty.

Nejraději vaří tradiční česká jídla, středomořskou kuchyni a sem tam do něj propašují i něco zdravějšího.

www.slepicarna-blog.cz

Článek

Super recepty na pomazánky Foto:

18 receptů na nejlepší pomazánky

Receptů na pomazánky má každá rodina v zásobě bezpočet. A není divu... Pomazánka je rychle hotová, můžete ji mazat na chleba, krekry nebo do ní namáčet zeleninu, a...
Videa

reklama

reklama