Polévka „Veverka“

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Polévka „Veverka“ Foto:
Polévka „Veverka“
Foto: Hermína / Prima

Není nad silný domácí vývar. Pokud chcete opravdu masovou chuť, je potřeba polévku připravit nejen z kostí, ale i z kusu masa. Zkuste to tentokrát podle šéfa!

Sledujte novou kulinární show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem každou neděli od 18.00 na Primě!

Všechny recepty z 9. dílu s tématem HOVĚZÍ MASO najdete v novém speciálu, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".

Suroviny
hovězí maso „veverka“
vepřové vnitřnosti
kadeřavá kapusta, nasekaná
rajče
pórek
mrkev
sůl
petrželka
Postup
1

Do studené vody dejte hovězí maso a vepřové vnitřnosti, vodu osolte, přidejte pár kuliček celého pepře a nechte zavařit. Z povrchu odstraňte pěnu a polévku nechte alespoň hodinku vařit. Po hodině přidejte do polévky kousek kapusty, rajče, pórek, mrkev a pár růžiček květáku.

2

Vařte ještě tak půl hodiny. Poté všechny velké kusy masa a zeleniny vyndejte a překrájejte na kousky. Polévku přelijte do servírovací mísy, vraťte do ní nakrájené maso a zeleninu a ozdobte nasekanou petrželkou.

Polévka „Veverka“ Foto:

Polévka „Veverka“ Foto:

Polévka „Veverka“                                                                                               Foto: Hermína / Prima

Videa

reklama

reklama