Polévka s tofu

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Polévka s tofu Foto:
Polévka s tofu
Foto: Vlado Kníž

Tato polévka je vyloženě jarní – spousta čerstvé zeleniny a jako bonus přidejte tofu – budete překvapeni, jak skvěle tato kombinace chutná.

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Suroviny
drůbeží vývar
mrkev
bílá ředkev
fazolové lusky
hráškové lusky
čerstvý špenát
Postup
1

Mrkev a ředkev nakrájejte na plátky a vložte do osolené vroucí vody, povařte a přeceďte. Brokolici, lusky a špenát krátce povařte a pak rychle zchlaďte, aby zelenina neztratila barvu.

2

V hrnci ohřejte drůbeží vývar a na pár vteřin v něm ohřejte tofu.

3

Do misky nandejte nejdříve zeleninu, pak tofu a vše zalijte teplým vývarem. Podávejte.

Polévka s tofu Foto: Polévka s tofu, foto: Vlado Kníž

Připravte si tento recept přímo se Šéfem:


Videa

reklama

reklama