Plněná grilovaná rajčata

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Plněná grilovaná rajčata  Foto:
Plněná grilovaná rajčata
Foto: Marek Dienstl

Rajčata plněná voňavou bylinkovou nádivkou jsou skvělou přílohou ke grilovanému masu.

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

Suroviny
toastový chléb
hladkolistá petrželka
čerstvá šalvěj
čerstvý rozmarýn
čerstvé oregano
sůl
čerstvě namletý pepř
Postup
1

Rajčata shora odkrojte a vydlabejte z nich dužinu. Do misky vložte nakrájený toastový chleba, osolte, opepřete a přisypejte nakrájené bylinky. Zakápněte olivovým olejem a rajčatovou dužinou.

2

Na pánvičku nasypejte sůl, aby po ní rajčata nejezdila, a položte na ni plněná rajčata.

3

Gril rozpalte na 180–200 stupňů a rajčata nechte asi 8 minut péct.

Plněná grilovaná rajčata 2 Foto:

Podívejte se na video postup:

Plněná grilovaná rajčata 4 Foto:

Plněná grilovaná rajčata, foto Marek Dienstl

Videa

reklama

reklama