Piškotový minidezert s čerstvou jahodou

Doba přípravy:
Dortíček na špejli od Markéty Foto:
Dortíček na špejli od Markéty
Foto: All

Plánujete malé setkání s přáteli? Tohle jsou ideální dezerty právě pro tuto příležitost.

Suroviny
základní piškotové těsto 1 g

Upečeme si základní piškotové těsto, asi 1cm silné.

Z těsta vykrájíme dvě kolečka, která spojíme krémem a necháme v lednici ztuhnout.

Vychladlé dezertíky namočíme v rozpuštěné bílé a tmavé čokoládě a opět vrátíme do lednice.

Než čokoláda úplně ztuhne, dozdobíme dezertíky čerstvým ovocem, v našem případě nakrájenými jahodami.

 

Bílá a tmavá čokoláda Foto:

 

Recepty na základní suroviny najdete na našich webových stránkách.

 

Další novinky a zajímavé tipy najdete na novém facebooku pořadu Božské dorty od Markéty.

Videa

reklama

reklama