Penne Rigate s omáčkou z čerstvých rajčat

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Penne Rigate s omáčkou z čerstvých rajčat Foto:
Penne Rigate s omáčkou z čerstvých rajčat
Foto: www.panzani.cz

V jednoduchosti je krása – toto tvrzení platí i v případě těstovin, jako například u receptu na penne s hustou a voňavou omáčkou!

Suroviny
penne rigate 400 g
zralá rajčata, na kostičky 1 kg
červená cibule, na proužky 2 ks
sůl, pepř
strouhaný parmazán podle chuti
Postup
1

Penne uvařte dle návodu na obalu.

2

V pánvi na oleji orestujte cibuli, přidejte rajčata, osolte, opepřete a zvolna je rozvařte tak, abyste odpařili téměř veškerou vodu.

3

To bude trvat zhruba 15 minut. Do takto připravené omáčky přidejte půlky cherry rajčátek, těstoviny a nahrubo nasekanou čerstvou bazalku.

4

Krátce provařte a již jednotlivé porce zasypejte strouhaným parmazánem.

Všechny recepty, které Zdeněk Pohlreich připravil s Panzani, najdete na webové stránce Panzani.

Těstoviny bez omáčky jsou jako moře bez soli. Jedno k druhýmu prostě patří. Mám radost, že v Panzani pro vás připravili speciální těstoviny s hrubším povrchem, který omáčku pěkně drží.

Poutak Panzani  4 Foto:

Videa

reklama

reklama