Papriky plněné kozím sýrem s rajčatovou salsou

Doba přípravy:
RTŠ! II (6) - Pečené papriky plněné kozím sýrem

Zdeněk Pohlreich umí připravit delikatesy i pro vegetariány. Vzykoušejte podle jeho receptu papriky plněné kozím sýrem a ricottou. A rajčatová salsa také stojí za vyzkoušení.

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

Suroviny
červená paprika
kozí sýr
ricotta
petrželka
oregano
sůl
Na salsu:
loupaná rajčata
cibule
sůl
Postup
1

Nejdříve si připravte salsu: česnek a cibuli nakrájejte najemno a nechte orestovat na olivovém oleji. Loupaná rajčata pokrájejte a přilijte na wok. Směs osolte a opepřete, nechte chvíli povařit a pak přendejte do misky.

2

Kozí sýr promíchejte s ricottou, přidejte čerstvé oregano a petrželku, osolte a opepřete.

3

Papriky seshora seřízněte, zbavte je jádřinců a naplňte směsí z kozího sýra. Vložte je na wok, pokapejte olivovým olejem a nechte péct zhruba 5 minut, aby změkly.

4

Papriku nandejte na talíř spolu se lžící rajčatové salsy a podávejte.

Papriky plněné kozím sýrem s rajčatovou salsou Foto:

Rozpal to, šéfe! II Foto:

Rozpal to, šéfe! II, archiv Prima

Videa

reklama

reklama