Pečené nektarinky se skořicovo-mandlovou drobenkou Foto:
Pečené letní ovoce je v kombinaci s křupavou mandlovou drobenkou neodolatelné. Pokud chcete, nahrad’te nektarinky broskvemi nebo blumami. Pro příjemný kontrast teplého a studeného podávejte teplé...
Okurkovo-limetková granita Foto:
Sladké a voňavé pohlazení – to je přesně to, co potřebujete v horkých letních dnech. Pokud chcete, přidejte do granity během vaření hrst čerstvé máty a vyjměte ji těsně před tím, než šťávu přelijete...
Jogurtový koláč s borůvkami  Foto:
I ty nejopatrnější konzumenty sladkého přesvědčí těsto, v němž hraje důležitou roli jogurt. Činí ho nejen lehkým a svěžím, ale zvyšuje také vláčnost a šťavnatost ještě před tím, než ho pokladete...
Šampaňské želé s červeným rybízem  Foto:
Tak tohle je opravdu velká elegance v retro stylu, ale vzhledem k rychlému provedení a úderné kombinaci chutí a textury i vysloveně trendy dezert.
Jahodové muffiny z rýžové mouky Foto:
Sezonu čerstvých a voňavých jahod je potřeba si užít do sytosti! S tímto receptem si oblíbené muffiny mohou dopřát i ti, kteři se vyhýbají lepku.
Kokosovo-kakaový krém  Foto:
Lahůdka z blogerské dílny Kitchen Story v nové kuchařce Gastrokroužek nese přídomek „bez laktózy, bez cukru, bez lepku, a přesto skvělý.“
Newyorský obědový detox salát Foto:
Tradice sytivých, ale přesto lehkých obědových salátů je stále silnější. Tento momentální hit plný šťavnaté jarní cibulky s velkou nadějí na přestup k veteránům se inspiroval jinou slovutnou tradicí...
Ovesný koláč s jahodami Foto:
Kombinace sladkých jahod a nakyslé rebarbory je naprosto dokonalá! Zvlášť když je spojena s křupavou drobenkou. Vyzkoušejte tuto lákavou kombinaci tentokrát ve veganské verzi.
Borůvkové muffiny ze špaldové mouky  Foto:
Perfektní zdravá sladká snídaně nebo svačina z darů přírody. Ovoce volte podle chuti a sezony, ale borůvky v těstě nejvíc vyniknou barvou a konzistencí. Jahody pečením příliš změknou, v ostružinách...
Cheesecake s borůvkami a špaldovým korpusem Foto:
Přinášíme vám další recept na výborný cheesecake do sbírky! Tentokrát s korpusem z celozrnné mouky ovoněný skořicí a náplní s krásně barevnými borůvkami. Už máte chuť?
Videa

reklama

reklama