Ohnivo-ledová salsa s melounem

Doba přípravy:
Ohnivo-ledová salsa s melounem  Foto:
Ohnivo-ledová salsa s melounem
Foto: archiv Melouny BOUQUET

Připravte si skvělou salsu, v které se snoubí chladivý meloun s ohnivě pálivými papričkami. Geniální příloha ke grilovanému masu nebo k oblíbeným nachos.

Suroviny
bezpeckový meloun, nakrájený na malé kostičky 3 šálky
zelená paprika, nadrobno nakrájená 1/2 šálku
čerstvá limetová šťáva 2 lžíce
čerstvý koriandr, nakrájený 1 lžíce
jarní cibulka, najemno nakrájená 1 lžíce
papričky jalapeños, nadrobno nakrájené 2 lžíce
Postup
1

Všechny nakrájené suroviny vložte do misky, dobře je promíchejte a zakryjte.

2

Před podáváním dejte do lednice minimálně na 1 hodinu odležet, aby se chutě propojily a salsa byla dobře vychlazená.

Ohnivo-ledová salsa s melounem  Foto: Ohnivo-ledová salsa s melounem; foto: archiv Melouny BOUQUET

Vyzkoušejte další originální recepty z melounu:

Článek

11 super letních receptů z melounu Foto:

11 super letních receptů z melounu

Není nic lepšího, než si dát v létě vychlazený meloun. Z melounu se dá ale připravit i spousta dalších osvěžujících pochoutek a drinků.
Videa

reklama

reklama