Netradičně dobrý tradiční tatarák

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
RTŠ! II (6) - Tatarák

Tentokrát Zdeněk Pohlreich potěší všechny pravé masožravce a připraví klasický tatarák a na grilu k němu nezbytné topinky. Nic náročného, stačí dobře ochutit a máte hotovo.

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

Suroviny
hovězí svíčková
okurky cornichons
šalotka
rajský protlak 1 lžíce
hořčice 1 lžíce
worcesterová omáčka
sůl
Postup
1

Maso zbavte šlach, nakrájejte ho na plátky a naškrábejte do misky. Přidejte olivový olej, sůl, pepř, najemno nakrájenou šalotku, okurky, rajský protlak, hořčici, žloutek a worcestrovou omáčku. Všechno promíchejte a dle potřeby ještě dochuťte.

2

Teď si připravte topinky – nakrájený chleba pokapejte olivovým olejem a opečte na grilu.

3

Hotové topinky potřete paličkou čerstvého česneku, který jste rozpůlili a posolili.

4

Pak na chleba nandejte tataráček a podávejte.

Netradičně dobrý tradiční tatarák Foto:

Rozpal to, šéfe! II Foto:

Rozpal to, šéfe! II, foto: archiv Prima

Videa

reklama

reklama