Meruňkový kečup

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
RTŠ! II (2) - Meruňkový kečup

Meruňkový kečup? Proč ne! Zdeněk Pohlreich vám ukáže, jaká je to lahůdka. A ke grilovanému masu se hodí dokonale.

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

Suroviny
sušené meruňky
žlutá paprika
voda 1 dcl
cibule
česnek 2 stroužky
jablečný ocet
hořčičné semínko
sůl
Postup
1

V hrnci rozpalte olivový olej a orestujte na něm cibuli a česnek nakrájený nadrobno.

2

Pak přidejte nakrájené sušené meruňky, které jste nechali namočit ve vodě.

3

Ochuťte hořčičným semínkem, jablečným octem a nakrájenou grilovanou paprikou bez slupky. Osolte, podlijte vodou, zakryjte pokličkou a nechte 20–25 minut povařit.

4

Potom přisypte cukr a dle potřeby dochuťte.

Meruňkový kečup Foto:

Rozpal to, šéfe! II Foto:

Rozpal to, šéfe! II, foto: archiv Prima

Videa

reklama

reklama