Melounové lívancové sendviče

Doba přípravy:
Počet porcí: 2
Melounové lívancové sendviče  Foto:
Melounové lívancové sendviče
Foto: melouny BOUQUET

Lívance se zmrzlinou a šlehačkou jsou klasika, kterou meloun změní v trendy dezert. Touto laskominou zaručeně potěšíte děti i dospělé.

Suroviny
lívance 8 ks
smetanová zmrzlina 1 šálek
borůvky
meloun, bez pecek 6 plátků
Postup
1

Naneseme stejnoměrně smetanovou zmrzlinu na každý lívanec. Položíme 2 z nich zmrzlinou nahoru na servírovací talíř. Plátek melounu dáme na každý zmrzlinový lívanec, takto střídáme, dokud nebudeme mít sendvič složený ze 4 lívanců a tří kusů melounu.

2

Na horní lívanec přidáme lžičkou zmrzlinu a ozdobíme borůvkami. Ihned servírujeme nebo přikryjeme a zchladíme v mrazničce do doby, než budeme servírovat.

Melouny BOUQUET jsou vždy sladké, šťavnaté a bez pecek, proto je jejich příprava snadná. Jsou k dostání v Kauflandu, Globusu a maloprodejnách po celé republice. Cena se pohybuje od 34 Kč/kg na začátku sezony do 12 Kč/kg ke konci sezony.

Více informací najdete na www.nejlepsimelouny.cz

Videa

reklama

reklama