Matjesová pomazánka

Doba přípravy:
Počet porcí: 2–4
Matjesová pomazánka  Foto:
Matjesová pomazánka
Foto: archiv Hellmann´s

Výrazná chuť matjesů skvěle pasuje k neutrální chuti vařených brambor, jarní cibulka dodá osvěžující akcent. Pro dochucení můžete použít trochu citronové šťávy, pro odlehčení přidejte kousek nastrouhaného jablka bez slupky.

Receptů na pomazánky není nikdy dost! Tady máte další :)

Článek

Super recepty na pomazánky Foto:

18 receptů na nejlepší pomazánky

Receptů na pomazánky má každá rodina v zásobě bezpočet. A není divu... Pomazánka je rychle hotová, můžete ji mazat na chleba, krekry nebo do ní namáčet zeleninu, a...
Suroviny
růžové matjesy naložené v oleji (bez oleje) 100 g
vařené brambory 200 g
jarní cibulka 1 ks
špetka cukru
majonéza (např. Hellmann´s Delikátní) 3 lžíce
Postup
1

Matjesy rozmixujte najemno.

2

Brambory rozmačkejte vidličkou.

3

Smíchejte s nasekanou cibulkou, majonézou a dochuťte cukrem.

Matjesová pomazánka  Foto: Matjesová pomazánka; foto: archiv Hellmann´s

Videa

reklama

reklama

\n