Vše (10)|Drůbež (10)|Hovězí (10)|Jehněčí (10)|Králík (10)|Kuře (10)|Mleté (10)|Telecí (10)|Uzeniny (10)|Uzené (10)|Vepřové (10)|Zvěřina (10)
Zvěřina na červeném víně Foto:
Podzim a zima rozehrávají celou škálu možností toho nejlepšího masa z přírody, zvěřiny. Jeho průmyslovým chovem nezatížená, výrazná, jemně nasládlá chuť, minimum tuku a spousta cenných látek z něj...
Srnčí svíčková s houbovou omáčkou Foto:
Tomu říkáme pořádný sváteční či víkendový oběd!
Jemná dančí svíčková a hrnkové knedlíky s brusinkami  Foto:
Královna českých omáček výborně doprovodí jemné hovězí maso i delikátní divočinu. Knedlíky v hrníčku se povedou skoro samy, a tak tuhle lahůdku můžete bez obav servírovat k nedělnímu obědu. Stane se...
Srnčí ragú na víně se strouhaným perníkem  Foto:
Právě teď je maso ze zvěřiny v nejlepší formě! Zkuste si připravit delikátní pomalu dušené ragú s kořenovou zeleninou, žampiony a červeným vínem. Nevšední chuť dodají povidla, brusinky a kořeněný...
Kančí ragú s omáčkou z čokolády Foto:
Zvěřina si zaslouží pečlivé zacházení. Vyzkoušejte tento netradiční recept z kančího masa s vynikající omáčkou, které geniální chuť dodá hořká čokoláda.
Videa

reklama

reklama