Vše (10)|Drůbež (10)|Hovězí (10)|Jehněčí (10)|Králík (10)|Kuře (10)|Mleté (10)|Telecí (10)|Uzeniny (10)|Uzené (10)|Vepřové (10)|Zvěřina (10)
Dokonalá svíčková omáčka s moravským knedlíkem  Foto:
Královna mezi českými omáčkami má mnoho tváří, několik možností přípravy, dochucování i variace surovin.
Sekaná pečeně s chlebem Foto:
Až pojedete o víkendu na podzimní výlet do hor nebo na procházku do lesa, přibalte si do batohu poctivou sekanou! Plátek šťavnatého masa mezi voňavým chlebem vám rozhodně zlepší den! :)
Peruánská polévka s hovězím masem  Foto:
Jihoamerická kuchyně se málokdy objeví na našich stolech – můžete to napravit pomocí téhle skvělé hutné hovězí polévky. Na rozdíl od té naší je připravená bleskurychle.
Kuře se salátem alla Waldorf Foto:
Šťavnaté kuřecí maso a k tomu výtečný salát s jablkem, celerem a ořechy. Tohle jídlo je prostě ideální večeře – nabité vitamíny i bílkovinami. A tak trochu jako bonus uspokojí i chutě na sladké :)
Králík s omáčkou agrodolce  Foto:
Tradiční italská omáčka má sladkokyselou chuť a můžete ji připravit s různými druhy masa. Servíruje se i samostatně s těstovinami. V dnešním receptu vyzkoušejte jemné králičí maso s voňavou rýží jako...
Pipe rigate s rukolovým pestem a supreme z kukuřičného kuřete Foto:
Dnes vám přinášíme tip na recept s těstovinami, který rozhodně stojí za vyzkoušení – obzvlášť pokud máte rádi šťavnaté kuřecí maso a pesto.
Segedínský guláš Foto:
Kysané zelí je vitaminovou bombou. Naši předci to dobře věděli, a proto si v létě plnili zeláky krouhanými nudličkami a od podzimu do jara vařili a pekli nejrůznější pokrmy se zelím. Tak zůstali fit...
Sekaná s dýní  Foto:
Sekaná je velmi vděčné jídlo. Stačí dobré mleté maso, pár dalších přísad a jednoduše nakrmíte spoustu lidí. Zkuste tentokrát k masu přidat i trochu zeleniny a dýňové pyré, které pokrmu dodá nejen...
Pečená jehněčí kýta s česnekem, rozmarýnem a opečenými bramborami Foto:
Až budete příště připravovat slavnostní oběd, zkuste sáhnout po trochu netradiční jehněčí pečínce. Mladé maso je velmi šťavnaté a křehké, kombinace s česnekem a rozmarýnem prověřená… Určitě si...
Zkaramelizovaný bůček s křepelčími vejci – Thịt kho tàu  Foto:
Vietnamci bůček milují a upravují jej velmi často. Na rozdíl od nás maso rádi žvýkají, klidně vaření protáhněte, až maso změkne podle vašich představ. Obalením v karamelu bůček získá lahodnou...
Videa

reklama

reklama