Vše (10)|Drůbež (10)|Hovězí (10)|Jehněčí (10)|Králík (10)|Kuře (10)|Mleté (10)|Telecí (10)|Uzeniny (10)|Uzené (10)|Vepřové (10)|Zvěřina (10)
Berlínský řízek s polníčkovým salátem Foto:
Řízek zahrnuje poměrně široké spektrum úprav masa. Zatímco ve Vídni nedají dopustit na tence naklepaný telecí, v Čechách smí do trojobalu i vepřový nebo kuřecí plátek, v Berlíně na to jdou pěkně...
Ukrajinská zelňačka  Foto:
Co do útěšného pocitu jak v žaludku, tak na duši nemá zelňačka konkurenci. Vyzkoušejte tuhle extra výživnou ukrajinskou verzi.
Kuře na sójové omáčce, medu a chilli  Foto:
Kombinace chilli a sójové omáčky evokuje ostré asijské maso, ale tohle kuře překvapí sladkostí. Jablka, s kterými se peče, poslouží jako příloha, nebo ho můžete doplnit dušenou jasmínovou rýží.
Roastbeef s pečenými bramborami a domácí tatarkou Foto:
K domácímu roastbeefu se skvěle hodí malé křupavé brambory a především domácí tatarka, nad tu rozhodně není! :) Souhlasíte?
Sendvič Croque-Madame Foto:
Jen Francouze by napadlo zkombinovat šunku, sýr, bešamel, bílý chléb a volské oko v jediném soustu a ještě je zapéct, aby získalo křupavou kůrčičku. Pokud se vám nechce připravovat bešamel, nebo...
Shio ramen s vepřovým bůčkem  Foto:
Ramen je vskutku výjimečným japonským pokrmem. Chuťově zajímavý je už tím, že nudle se vaří v masovém nebo rybím vývaru. Krom toho ramen doplňuje vepřový bůček, sušené mořské řasy, jarní cibulky a...
Kančí guláš  Foto:
Při čtení zpráv se zdá, že Česko čelí invazi kanců a myslivci je nestíhají střílet. Přitom kančí stejně jako ostatní zvěřina je velmi zdravé maso v biokvalitě, které pozvolným vařením krásně změkne a...
Kuře na harisse  Foto:
Další geniální recept z nové kuchařky Jamieho Olivera obsahuje jen 5 hlavních ingrediencí a základní ochucovadla. V jednoduchosti je krása a Jamie opět dokazuje, že stačí málo a během chvíle můžete...
Japonský ojakodon  Foto:
Klasická podoba japonské misky rýže, donburi, připravovaná zajímavým způsobem. Název ojako znamená „rodič a dítě“ – vejce a kuře.
Uzený jazyk s křenovou kaší  Foto:
Vybraní jazýčci si pochutnávají na jazyku. Má jemné libové maso, které uzením získá kouřovou chuť a dlouhým vařením změkne. Skvěle se k němu hodí křenová bramborová kaše, jejíž štiplavost můžete...
Videa

reklama

reklama