Vše (10)|Drůbež (10)|Hovězí (10)|Jehněčí (10)|Králík (9)|Kuře (10)|Mleté (10)|Telecí (10)|Uzeniny (10)|Uzené (7)|Vepřové (10)|Zvěřina (10)
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem a křenové zelí Foto:
Kdo by nemiloval plněné bramborové knedlíky? A pokud chcete trochu změnu, můžete ze stejného těsta připravit roládu nebo různé druhy taštiček. Dá se s tím i pěkně experimentovat, například s uzeným...
Jehněčí kýta na rozmarýnu s chlupatým knedlíkem se zelím  Foto:
Jehněčí stále patří v českých domácnostech k méně využívanému druhu masa, ale je to škoda. Zkuste připravit tuhle výtečnou kýtu na rozmarýnu s ryze českou přílohou podle receptu, který připravuje...
Kuře s thajskou bazalkou Foto:
Kuřecí maso se skvěle hodí do všemožných kari, pálivých masových směsí a jiných asijských jídel. Rozhodně vyzkoušejte toto kuře s thajskou bazalkou. :)
Boloňská masová omáčka podle Marcelly Hazan Foto:
Proslulá kuchařka, která naučila Ameriku vařit italskou kuchyni, ve své nestárnoucí knize Klasická italská kuchyně nabízí autentický recept na oblíbenou omáčku.
Kuře Vesuvio Foto:
Kuře Vesuvio je snad nejslavnější jídlo Chicaga a nenajdete nikoho, kdo by neznal tento italsko-americký recept zrozený v 30. letech právě v této americké metropoli.
Smažená korejská křidýlka s pikantní chilli glazurou  Foto:
Existují fast-foody a food trucky, jejichž menu se věnuje výhradně tomuhle návykovému kuřeti. Smaží se dvakrát, aby kůžička hezky křupala, a pak se vloží do sladké octové chilli glazury vyrobené ze...
Francouzský bramborový salát s kuřetem  Foto:
V jednoduchosti je síla – brambory v tomto elegantním salátu opravdu září a kuřeti dělají galantní doprovod.
Zelňačka s klobásou Foto:
Polévka je grunt a zelí plné vitamínů, to je jistá věc. A ještě když je zelíčko domácí, není nic lepšího než pořádná zelňačka.
Quiche se slaninou a pórkem Foto:
Rychlá příprava, velká variabilita náplní a skvělá chuť – to je quiche! Tentokrát zkuste efektní náplň z dlouhých stuh z pórku a slaniny. Nejenže to výtečně ladí dohromady chuťově, ale navíc to...
Zadělávaná slepice  Foto:
Tradiční české jídlo představuje chutné slepičí maso v té nejlepší, a přitom jednoduché podobě. A proč slepice a ne kuře? Inu, slepice je prostě už vyzrálejší dáma a její maso je hutné, šťavnaté a v...
Videa

reklama

reklama

\n