Vše (10)|Drůbež (10)|Hovězí (10)|Jehněčí (10)|Králík (10)|Kuře (10)|Mleté (10)|Telecí (10)|Uzeniny (10)|Uzené (10)|Vepřové (10)|Zvěřina (10)
Karbanátky se zeleninou Foto:
Karbanátky si můžete v létě připravit hezky na grilu, ale pokud ho nemáte, skvělé jsou i na pánvi nebo v troubě.
Zeleninové lečo s buřtem Foto:
Jak připravit to nejlepší lečo? Není v tom žádná věda – pár základních surovin, čas na krájení a na dušení, aby se všechny chutě propojily. Klasiku můžete doplnit o nějaký kvalitní kousek uzeniny! :)
Vepřové kotlety s karamelizovanými meruňkami a šalvějí  Foto:
Tohle jídlo obsahuje tolik chutí, že budete šokováni tím, jak málo přísad se do něj dává. Místo meruněk můžete použít jiné peckové ovoce jako broskve nebo švestky.
Propečené brambory se slaninou  Foto:
Tyto brambory jsou opravdu propečné skrz naskrz – a to díky zářezům, které sandno vytvoříte za pomoci dvou vařeček a ostrého nože. Křupavé kůrky tak vzniknou i uvnitř brambor a jejich chuť ještě...
Dokonalá boloňská omáčka  Foto:
Boloňskou omáčku skvěle vylepšíte vepřovými klobáskami i mletým vepřovým masem. Nebojte se s rajčatovým pyré přidat i sklenici červeného vína či krájené ančovičky, docílíte tak výraznější chuti....
El cubano perfecto - pravý kubánský sendvič  Foto:
Pokud si myslíte, že trvá určitou dobu, než se nějaký pokrm dopracuje k dokonalosti, pak kubánský sendvič, populárně známý jako el cubano, by měl už nyní být bez jediné vady. Jeho historie totiž sahá...
Svíčková omáčka s králíkem Foto:
Svíčková omáčka se tradičně podává s hovězím masem, ale pokud tomuto druhu příliš neholdujete, můžete připravit variaci s králíkem. Rozhodně stojí za vyzkoušení! :)
Halušky s restovanou slaninou, kopřivami a smetanou  Foto:
Halušky jsou jen zdánlivě slovenská specialita. Tradičně se připravovaly i na Valašsku, kde se jim říkalo „kúsky“ nebo „koláčky“. Nejčastěji se podávají se zelím, ovčí brynzou, ale také se špenátem,...
Trhané vepřové maso Foto:
Šťavnaté sendviče s trhaným vepřovým vás potěší kdykoliv, k večeři, na výletě, na pikniku... Zbylé maso zamrazte a později použijte do wrapů, tacos nebo plněných brambor.
Žebírka na coca-cole  Foto:
Mýtický americký nápoj se už po mnohá léta používá i ve vaření a především v pečení a grilování – obzvlášť masu dodá velice příjemnou chuť a vůni, při grilování pak vytvoří příjemně lepkavou kůrčičku.
Videa

reklama

reklama