Marinované jahody s krémem chantily

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Marinované jahody s krémem chantily Foto:
Marinované jahody s krémem chantily
Foto: Vlado Kníž

Super rychlý dezert, který nadchne každého u stolu. Jahody vylepšené francouzským krémem a pomerančovým likérem.

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Suroviny
čerstvé jahody
pomerančový likér Cointreau
vanilkový lusk
meduňka
Postup
1

Z jahod odstraňte stopku a překrojte je napůl. Přidejte moučkový cukr, pomerančový likér, lístky meduňky a promíchejte.

2

Do vychlazené smetany přidejte jadérka z vanilkového lusku a moučkový cukr a vyšlehejte šlehačku.

3

Jahody nandejte do talíře, ozdobte lžící šlehačky a podávejte.

Marinované jahody s krémem chantily Foto:

Marinované jahody s krémem chantily Foto: Marinované jahody s krémem chantily, foto: Vlado Kníž

Připravte si marinované jahody podle videoreceptu přímo se šéfem:

Videa

reklama

reklama