VIDEO: Marinovaná ryba s kaviárem a citrusy

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Marinovaná ryba s kaviárem a citrusy Foto:
Marinovaná ryba s kaviárem a citrusy
Foto: Hermína / Prima

Rybu nemusíte jen vařit, péct či grilovat. Můžete ji nechat jen marinovat a rovnou podávat. Jak na to, vám ukáže Zdeněk Pohlreich.

 Připravte si tuto lahůdku společně se šéfem:

Suroviny
mořský vlk
kaviár z lososovitého pstruha
salát
pažitka
sůl
Postup
1

Rybu vykuchejte a vyfiletujte. Talíř osolte, opepřete a rozložte na něj nakrájená rajčátka. Pokapejte olivovým olejem a navrch poklaďte najemno nakrájenou rybou.

2

Připravte si marinádu: v misce smíchejte citronovou šťávu a olivový olej. Rybu opepřete, pokapejte marinádou, posypte nasekanými bylinkami a ozdobte listy salátu a kuličkami kaviáru. Na závěr ještě talíř pokapejte zbytkem marinády a podávejte.

Marinovaná ryba s kaviárem a citrusy Foto:

Marinovaná ryba s kaviárem a citrusy Foto: Marinovaná ryba s kaviárem a citrusy; foto: Hermína / Prima

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! III. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

 

Videa

reklama

reklama