Malinové suflé

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Malinové soufflé Foto:
Malinové soufflé
Foto: Vlado Kníž

Každé dobré jídlo musí být zakončené sladkou tečkou. Tentokrát zkuste třeba dezert mražený – malinové suflé.

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Suroviny
maliny 300 g
smetana 450 ml
pomerančový likér 3 lžíce
bílek 2 ks
sůl
Postup
1

Maliny smíchejte s cukrem, rozmixujte a přidejte pár kapek pomerančového likéru. V jedné míse vyšlehejte šlehačku a v druhé bílky s trochou soli. K vyšlehanému sněhu přidejte moučkový cukr a promíchejte.

2

K malinám vmíchejte nejdřív šlehačku, pak bílky. Formičky vystelte pečicím papírem, nalijte do nich směs a vložte do mrazáku.

3

Až směs zmrzne, sundejte z formiček pečicí papír a podávejte.

Malinové soufflé Foto: Malinové soufflé, foto: Vlado Kníž

Videa

reklama

reklama