Kuřecí prsty s hořčicovým dipem

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Kuřecí prsty s hořčicovým dipem Foto:
Kuřecí prsty s hořčicovým dipem
Foto: profimedia.cz

Na tuto dobrotu vám stačí jen pár surovin a za chvíli máte lahůdku na stole. A pochutná si celá rodina včetně dětí.

Suroviny
kuřecí prsa 4 ks
vejce 1 ks
hladká mouka (ochucená solí a pepřem) 1 lžíce
Na dip:
crème fraîche 3 lžíce
majonéza 2 lžíce
anglická hořčice 1 lžíce
Postup
1

Rukama rozdrťte kukuřičné lupínky do velké mělké mísy. Kuřecí proužky obalte v mouce, namočte v rozšlehaném vejci a obalte v rozdrcených lupínkách.

2

Rozložte je na pečicí plech vyložený pečicím papírem a pečte 15–20 minut při 200 °C, dokud se nepropečou.

3

Dip připravte smícháním crème fraîche, majonézy, hořčice a dochuťte. Podávejte s kuřecími prsty a nakrájenou barevnou paprikou, mrkví a stonky řapíkatého celeru k namáčení.

Kuřecí prsty s hořčicovým dipem Foto:

Kuřecí prsty s hořčicovým dipem, foto: Profimedia.cz

Videa

reklama

reklama