Kuřecí korma

Doba přípravy:
Počet porcí: 2
Kuřecí Korma Foto:
Kuřecí Korma
Foto: profimedia.cz

Korma je skvělé a méně pálivé kari, které dodává pokrmu typickou exotickou chuť. Podávejte s rýží, ale vyzkoušet můžete i různé chlebové placky.

Suroviny
cibule 1 ks
korma pasta (např. Marks&Spencer nebo Tesco) 4 lžíce
kuřecí prsa 2 ks
smetana 100 ml
voda 100 ml
pražené mandle
Postup
1

Olej rozehřejte na pánvi. Přidejte oloupanou a nasekanou cibuli a několik minut ji opékejte a potom přidejte korma pastu.

2

Přidejte kuřecí maso a pár minut je opékejte a obracejte. Vmíchejte smetanu a vodu.

3

Přikryjte a na mírném ohni duste 20 minut nebo dokud nebude maso měkké a omáčka nezhoustne. Posypte mandlemi a podávejte s rýží.

Kuřecí Korma Foto:

Kuřecí korma, foto: Profimedia.cz

Videa

reklama

reklama