Krůtí cordon bleu

Doba přípravy:
Krůtí cordon bleu Foto:
Krůtí cordon bleu
Foto: All

Krůtí cordon bleu jistě znáte, ale už jste ho zkoušeli připravit doma? Zdeněk Pohlreich vám ukáže, jak na to.

Všechny recepty z 17. dílu s tématem KRŮTÍ MASO najdete ve speciálu Teď vaří šéf!, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".

Suroviny
krůtí prsa
vejce 1 ks
rostlinný olej
sůl
Na salát:
římský salát
citronová šťáva
sůl
Postup
1

Maso naklepejte přes potravinovou fólii, osolte a do poloviny poklaďte nejdříve šunkou, pak ementálem a navrch dejte opět plátek šunky. Potom přehněte, naklepejte okraje, aby držely při sobě, a obalte v klasickém trojobalu.

2

Na pánvi nechte rozehřát rostlinný olej a propečte z obou stran. Smažte ve větší dávce oleje a poměrně svižně, aby sýr nevytekl.

3

Mezitím si připravte jednoduchý salát: natrhejte listy římského salátu, přidejte olivový olej, citronovou šťávu, sůl a pepř.

4

Salát a Cordon bleu nandejte na talíř a podávejte.

Videa

reklama

reklama