Krevety s česnekovým olejem

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Krevety s česnekovým olejem Foto:
Krevety s česnekovým olejem
Foto: All

Delikátní chuť krevet si nejlépe vychutnáte v té nejjednodušší úpravě. Stačí troška česneku a chilli a vykouzlíte skvělou lahůdku.

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Suroviny
česnek 3 stroužky
chilli
citronová šťáva
petrželka
Postup
1

V pánvi rozehřejte dostatek olivového oleje. Přidejte trochu chilli a nakrájený česnek.

2

Krevety osolte, opepřete, vložte na pánev a orestujte. Když zrůžoví, přendejte je do servírovací misky, posypte čerstvými bylinkami, zakápněte směsí z pánve a citronovou šťávou a dosolte. Podávejte s nakrájenou bagetou.

Krevety s česnekovým olejem Foto:

Teď vaří šéf Foto:

Teď vaří šéf

Podívejte se na videorecept a vařte přímo se Šéfem:

Videa

reklama

reklama