Krevety s česnekem a domácí pastou

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Krevety s česnekem a domácí pastou Foto:
Krevety s česnekem a domácí pastou
Foto: All

Klasika ze středomořské kuchyně – těstoviny s mořskými plody. Neuvěřitelně rychlé na přípravu a výsledek je prostě dokonalý.

Všechny recepty z 16. dílu s tématem MOŘSKÉ PLODY najdete ve speciálu Teď vaří šéf!, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".


Postup
1

Do osolené vody dejte vařit špagety. Krevety zbavte střívka, pokrájejte je na menší kousky, osolte a opepřete.

2

Na olivovém oleji orestujte nakrájený česnek, chilli papričku a krevety. Přidejte hotovou pastu i s trochou vody, ve které se vařily. Vmíchejte kousek másla, aby se všechny suroviny pěkně spojily.

3

Posypte čerstvou petrželkou a podávejte.

Krevety s česnekem a domácí pastou Foto:

Krevety s česnekem a domácí pastou Foto:

Krevety s česnekem a domácí pastou Foto:

Krevety s česnekem a domácí pastou

Videa

reklama

reklama