Krevetový koktejl s ovocem

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Krevetový koktejl s ovocem Foto:
Krevetový koktejl s ovocem
Foto: profimedia.cz

Tento salát je na léto úplně ideální. Žádná majonéza, pouze čerstvý sýr, krevety a šťavnaté ovoce s řapíkatým celerem. A navíc ho budete mít připravený za pár minut.

Suroviny
vařené tygří krevety 350 g
jablko, nasekané 1 ks
řapíkatý celer 2 stonky
hroznové víno, bez pecek, rozpůlené 150 g
nasekaný čerstvý kopr 2 lžíce
netučný čerstvý sýr 250 g
římský salát – Little Gem 2–3 ks
Na ozdobení:
krevety s krunýřem 3–4 ks
Postup
1

Smíchejte krevety, jablko, celer, hroznové víno a kopr s čerstvým sýrem a směs ochuťte solí a pepřem.

2

Listy salátu naaranžujte na talíře, navrch dejte krevetovou směs a ozdobte snítkami kopru a krevetami v krunýřích.

Krevetový koktejl s ovocem Foto:

Krevetový koktejl s ovocem, foto: Profimedia.cz

Videa

reklama

reklama