Sendvič s trhaným kuřetem Foto:
Chutný sendvič s pořádnou porcí masa? Recept pro jedlíky, které už nebaví šunka a rádi by si pochutnali na šťavnatém masíčku! ;)
Nebeské vejce  Foto:
Vejce se dají připravit na stovky způsobů, ale ruku na srdce, nejčastěji si děláme míchaná, sázená a naměkko. A přitom stačí jen drobné vylepšení a k snídani můžete mít efektní a nadýchaná vejce na...
Brownies vafle  Foto:
Spojení čokoládových brownies a nadýchaných křupavých vaflí je geniální. A to, že je jejich příprava tak snadná, netrvá ani půl hodiny a fantasticky je doplní čerstvé ovoce, med nebo řecký jogurt,...
Rajská omáčka s paprikovým luskem Foto:
Plněné papriky v rajské omáčce jsou pro řadu z vás jistě favoritem. A co za přílohu? To záleží na momentální chuti – buď klasicky houskové knedlíky, ale také třeba rýži.
Špízky s jehněčím a sýrem halloumi s čočkovým salátem s mangoldem  Foto:
Halloumi je vynikající polotvrdý sýr pocházející z Kypru. Tvar udrží i potom, co se tepelně upraví, ale bývá velmi slaný. Salát a maso proto zbytečně moc nesolte. Do salátu se skvěle hodí mangold,...
Míchaná vejce s cherry rajčátky  Foto:
Míchaná vajíčka patří mezi nejoblíbenější slané snídaně. Je to skvělý zdroj bílkovin a s opečeným toustem a restovanými rajčátky tvoří komplexní jídlo, které vás zasytí až do oběda.
Poctivá dršťková polévka Foto:
Dršťkovou polévku buď milujete, nebo nenávidíte. Tuto českou klasiku z jídelen koupíte v obchodech i jako polotovar. Nic se ovšem nevyrovná té domácí, která je zahuštěná především dršťkami a voní po...
Bramborový salát s fazolovými lusky, čekankou a opečenou slaninou Foto:
Ideální podzimní salát, který je zčásti teplý a směle ho můžete servírovat jako hlavní jídlo – obsahuje totiž spoustu sacharidů i bílkovin a díky tomu krásně zasytí. A zaručeně si na něm pochutnáte!
Kulajda se zastřeným vejcem  Foto:
Tahle polévka je jako princezna Koloběžka, prostá i noblesní, jednoduchá i rafinovaná, lehká i sytá. Zastřené vejce jí dodá šmrnc na pohled a rozlévající se žloutek promění chuť každého sousta....
Couscous s tomatovou salsou a tuňákem Foto:
Čerstvý tuňák potřebuje jenom minimální úpravu – jeho maso je totiž samo o sobě naskutečné lahodné. K tomu už stačí jen trochu kuskusu a večeře je na světě! :)
Videa

reklama

reklama