Jamajský nealkoholický punč a Coquito

Doba přípravy:
Počet porcí: 3 litry
Jamajský nealkoholický punč a Coquito Foto:
Jamajský nealkoholický punč a Coquito
Foto: archiv Gurmet

Nabídněte hostům koktejly vonící exotickou dálkou. Máme pro vás verzi s alkoholem i bez, prostě pro každého něco.

Suroviny
Jamajský nealkoholický punč:
banán 3 ks
jablečný džus 1 l
ananasový džus 1/2 l
Coquito:
kokosové mléko 1 plechovka
kokosový krém 1 plechovka
skořice 1 lžička
bacardi 1 láhev
Postup
1

Jamajský nealkoholický punč: Rozmixujte dužinu z pomerančů a banánů. Ve džbánu promíchejte s jablečným a ananasovým džusem. Nechte nápoj dobře vychladit a podávejte ho s ledem a kousky tropického ovoce.

2

Coquito: Smíchejte kokosové mléko a kokosový krém se skořicí a láhví bacardi. Přelijte do dekantéru nebo džbánku a dobře vychlaďte. Podávejte s ledem.

Jamajský nealkoholický punč a Coquito Foto: archiv Gurmet

Jamajský nealkoholický punč a Coquito. Foto: archiv Gurmet

Gurmet Vaše škola vaření

Gurmet - archiv II.Měsíčník Gurmet (dříve Chef Gurmán) patří mezi nejlepší tuzemské časopisy o vaření už řadu let. Jeho velkou předností jsou vlastní recepty z dostupných surovin a s dobře vysvětleným postupem (některé krok za krokem), které pro focení připravují zkušení foodstylisté. Jsou tedy prověřené a všechny opravdu fungují! Za dlouhou dobu svého trvání Gurmet disponuje velkým archivem receptů, ze kterého pro vás pravidelně vybíráme ty nejlepší!

V aktuálních vydáních Gurmetu najdete řadu rubrik s klasickými či moderními tuzemskými i zajímavými regionálními pokrmy. Kromě domácích časopis představuje také jídla ze světových kuchyní (letos odstartoval projekt Gurmet kolem světa) a nezapomíná ani na zdravou výživu nebo vaření s dětmi a pro děti. Obsah Gurmetu doplňují zajímavé informace o známých, méně známých a sezonních surovinách, gastronomických trendech, dobrých restauracích či novinkách na trhu. Nenašli jste informaci, která vás zajímá? Ptejte se, odpověď najdete v poradně. S Gurmetem můžete také vyhrát v soutěžích nebo získat odměnu za dopis či výhodné předplatné. Přihlásit se můžete rovněž na kurzy vaření, které časopis pořádá každý měsíc (více na www.igurmet.cz).

Objednejte si roční předplatné časopisu Gurmet za speciální cenu 299 Kč! Více informací najdete ZDE.

 

Videa

reklama

reklama