VIDEO: Indický tajine s kuřecím masem

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Indický tagine s kuřecím masem Foto:
Indický tagine s kuřecím masem
Foto: Vlado Kníž

Zdeněk Pohlreich tentokrát vařil pro všechny milovníky orientální kuchyně! Vyzkoušejte recept na indický tajine s kuřecím masem.

Vařte podle video receptu přímo se Šéfem:

Suroviny
kuřecí stehna
rajče
červená paprika
žlutá paprika
šalotka 2 ks
červená cibule 1 ks
sůl
Na marinádu:
bílý jogurt 2 kelímky
tandoori pasta 1 lžíce
žlutá kari pasta 1 lžíce
masala 1 lžíce
kurkuma 1 lžíce
mletý zázvor 1/2 lžičky
Postup
1

Kuřecí stehna rozpulte, opepřete a osolte. V misce smíchejte jogurt a veškeré koření, promíchejte a namarinujte maso. To pak přendejte do pánve a přidejte nakrájené rajče a papriky. Na závěr vložte rozpůlené šalotky a nakrájenou cibuli. Troubu předehřejte na 200 stupňů a nechte péct asi hodinu.

Indický tagine s kuřecím masem Foto:

Indický tagine s kuřecím masem Foto: Indický tagine s kuřecím masem, foto: archiv Prima

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Videa

reklama

reklama