Indické brambory se špenátem Sag Aloo

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Indické brambory se špenátem Sag Aloo Foto:
Indické brambory se špenátem Sag Aloo
Foto: profimedia.cz

Špenátové brambory na indický způsob můžete připravit jako netradiční přílohu, ale věřte, že jsou tak dobré, že je možné sníte jen tak samotné.

Suroviny
cibule 1 ks
kari koření 2 lžičky
mražený listový špenát 150 g
česnek 1 stroužek
uvařené brambory 150 g
Postup
1

Na velké pánvi rozehřejte olej, přidejte cibuli, kari, mražený špenát a česnek. Vařte 10 minut, aby se odmrazil špenát a změkla cibule.

2

Přidejte brambory a restujte dalších 10 minut, aby se brambory prohřály a opekly dozlatova.

Indické brambory se špenátem Sag Aloo Foto:

Indické brambory se špenátem Sag Aloo, foto: Profimedia.cz

Článek

Indická kuchyně Foto:

Nejlepší recepty z indické kuchyně

Indická kuchyně si získává stále víc a víc příznivců, kteří dokážou ocenit její specifickou a nezaměnitelnou chuť. Máme pro vás výběr těch nejzajímavějších receptů, které...
Videa

reklama

reklama