Hlívová sekaná

Doba přípravy:
Hlívová sekaná Foto:
Hlívová sekaná
Foto: Hodně domácí

Díky svým vlastnostem má hlíva všestranné využití. Není jen zdravou pochoutkou, ale také prostředkem alternativních léčebných metod. Tato hlívová sekaná může být vhodnou svačinou i zastudena – s chlebem a hořčicí je nepřekonatelná! :)

Článek

Maminčina sekaná na pivu  Foto:

14 super receptů na tradiční i nevšední sekanou

Sekaná je vděčné jídlo, které v různých obměnách najdeme v mnoha světových kuchyních. Připravit ji můžete z různých druhů masa a přidat do ní můžete i spoustu dalších...
Suroviny
vejce 4 ks
cibule
čedar 200 g
bylinky (petržel nať, apod.)
dijonská hořčice 1 lžíce
mletý pepř
psylium 3 lžíce
sušená rajčata
sůl
Postup
1

Nejdřív si osmažte cibulku a poté dejte stranou.

2

Nasekejte hlívu na drobné kousky, nastrouhejte sýr, prolisujte česnek a vše společně promíchejte.

3

Vložte do vymazené a kukuřičnou moukou vysypané formy. Pečte přibližně 40 minut.

Hlívová sekaná Foto: Hlívová sekanáFoto: Hodně domácíHlívová sekaná Foto: Hlívová sekanáFoto: Hodně domácí

Hodně domácí blog

Hodně domácí - portrét Foto:

Svůj život jsem zasvětila fotografii. Fotím převážně lidi. Reklamy, svatby, rodinné focení, někdy i produktovou fotografii.

Během mé kariéry mě však dohnal můj životní styl a začala jsem mít zdravotní problémy. Měla jsem pocit, že možná už nebudu moct ani pracovat a to mě natolik vyděsilo, že jsem se rozhodla změnit život a stravovací návyky od základu. Mám rodinu, o kterou mě baví se starat, vařit jim domácí jídlo a tím je motivovat k tomu, aby se vydali stejnou cestou. Je to přesně tak, jak se říká : "Láska prochází žaludkem a jste to, co jíte."

Proto jsem se rozhodla, že se s vámi na blogu Hodně domácí podělím o mé recepty, které jsou jednoduché, nevyžadují příliš mnoho času a jsou především zdravé. Tedy většina.

Užijte si jich, stejně tak jako života!

Videa

reklama

reklama