Hermelín se švestkovou omáčkou, rozinkami a tymiánem

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Hermelín se švestkovou omáčkou, rozinkami a tymiánem  Foto:
Hermelín se švestkovou omáčkou, rozinkami a tymiánem
Foto: archiv Sedlčanský Hermelín

Rozpečený sýr je velká lahůdka! Na grilování se hodí tučnější sýry s pevnou kůrkou. Doplňte je chuťově výraznou omáčkou a dobrým pečivem a máte skvělou rychlou večeři.

Suroviny
Sedlčanský hermelín 4 ks (1 balení)
pikantní švestková omáčka (součást balení sýrů)
rozinky 2 hrsti
Postup
1

Připravte si misku, v které smíchejte švestkovou omáčku s jednou hrstí rozinek a k tomu přidejte lístky z jedné snítky tymiánu.

2

Každý hermelín dejte na kus alobalu a posypte jej zbylými rozinkami a ke každému přidejte jednu snítku tymiánu. Zabalte do alobalu a grilujte asi 8 minut.

3

Po vyndání z grilu hermelíny přelijte švestkovou omáčkou a podávejte.

Hermelín se švestkovou omáčkou, rozinkami a tymiánem  Foto: Hermelín se švestkovou omáčkou, rozinkami a tymiánem; foto: archiv Sedlčanský Hermelín

Videa

reklama

reklama