Fazolová pomazánka s kapií

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Fazolová pomazánka s kapií Foto:
Fazolová pomazánka s kapií
Foto: archiv Gurmet

Pomazánky jsou ideální svačiny. Stačí namazat na chleba a dobrota je na světě. Vyzkoušejte tuto fazolovou s kapií a petrželkou.

Suroviny
bílé fazole 1 konzerva
česnek 1 stroužek
nakládané kapie nebo pečené papriky 1 hrst
hladkolistá petržel 2 lžíce
Postup
1

Bílé fazole z konzervy slijte, rozmixujte je se stroužkem česneku, slunečnicovým olejem, hrstí nakládaných kapií nebo pečených paprik a hladkolistou petrželkou.

2

Osolte a dochuťte citronovou šťávou.

Gurmet Vaše škola vaření

Gurmet - archiv II.Měsíčník Gurmet (dříve Chef Gurmán) patří mezi nejlepší tuzemské časopisy o vaření už řadu let. Jeho velkou předností jsou vlastní recepty z dostupných surovin a s dobře vysvětleným postupem (některé krok za krokem), které pro focení připravují zkušení foodstylisté. Jsou tedy prověřené a všechny opravdu fungují! Za dlouhou dobu svého trvání Gurmet disponuje velkým archivem receptů, ze kterého pro vás pravidelně vybíráme ty nejlepší!

V aktuálních vydáních Gurmetu najdete řadu rubrik s klasickými či moderními tuzemskými i zajímavými regionálními pokrmy. Kromě domácích časopis představuje také jídla ze světových kuchyní (letos odstartoval projekt Gurmet kolem světa) a nezapomíná ani na zdravou výživu nebo vaření s dětmi a pro děti. Obsah Gurmetu doplňují zajímavé informace o známých, méně známých a sezonních surovinách, gastronomických trendech, dobrých restauracích či novinkách na trhu. Nenašli jste informaci, která vás zajímá? Ptejte se, odpověď najdete v poradně. S Gurmetem můžete také vyhrát v soutěžích nebo získat odměnu za dopis či výhodné předplatné. Přihlásit se můžete rovněž na kurzy vaření, které časopis pořádá každý měsíc (více na www.igurmet.cz).

Objednejte si roční předplatné časopisu Gurmet za speciální cenu 299 Kč! Více informací najdete ZDE.

Videa

reklama

reklama