Alena Podolníková / Hodně domácí

Domácí žervé

Moje hodnocení
15x

Opět jeden recept, kdy si můžete něco, co běžně kupujete v obchodech, vyrobit doma a náklady budou minimální! S čerstvým chlebem nebo křupavou bagetou vykouzlíte rychlou a levnou večeři, a když přimícháte česnek, pažitku, ředkvičky nebo medvědí česnek, máte ji pokaždé jinou.

2 porce
10 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny dobře promíchejte v misce.
  2. Vezměte sklenici (viz foto), navlhčete čistou gázu nebo utěrku a položte ji na hrdlo sklenice, mírně spuštěnou dovnitř.
  3. Naplňte, víko zaklopte a nechte stát při pokojové teplotě přes noc. Pokud byste sklenici vložili do lednice, proces odkapávání syrovátky se zpomalí.

Vyzkoušejte i další recepty na domácí mléčné výrobky

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Alena Podolníková / Hodně domácí

Hodně domácí Alena Podolníková / Hodně domácí

Svůj život jsem zasvětila fotografii. Fotím převážně lidi. Reklamy, svatby, rodinné focení, někdy i produktovou fotografii.

Během mé kariéry mě však dohnal můj životní styl a začala jsem mít zdravotní problémy. Měla jsem pocit, že možná už nebudu moct ani pracovat a to mě natolik vyděsilo, že jsem se rozhodla změnit život a stravovací návyky od základu. Mám rodinu, o kterou mě baví se starat, vařit jim domácí jídlo a tím je motivovat k tomu, aby se vydali stejnou cestou. Je to přesně tak, jak se říká : "Láska prochází žaludkem a jste to, co jíte."

Proto jsem se rozhodla, že se s vámi na blogu Hodně domácí podělím o mé recepty, které jsou jednoduché, nevyžadují příliš mnoho času a jsou především zdravé. Tedy většina.

Užijte si jich, stejně tak jako života!


Přečtěte si také

Recepty